Ταράσης για Μιχάι: «Δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει!»

Metrosport Team11 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Ταράσης.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για την επάνοδο του Ενέα Μιχάι στους αγωνιστικούς χώρους και την προσωπική σχέση που έχει μαζί του από τον καιρό που ο 21χρονος στόπερ έπαιζε στον Παναιτωλικό.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ταράσης δήλωσε: 

Για την επιστροφή του Μιχάι στη δράση: «Ήταν μια έκπληξη για μένα η συμμετοχή του. Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ είχε και το πρόβλημα του τραυματισμού του Βιεϊρίνια, αυτός μπήκε και έδειξε ότι ήταν έτοιμος. Είναι πολύ σημαντικό διότι προέρχεται από πολύ σοβαρό τραυματισμό. Δεν είναι κάτι απλό και δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο έτοιμος. Αυτό δείχνει τη θέληση που έχει για να πέτυχει. Έχουμε συχνή επαφή. Για έναν επαγγελματία παίκτη όταν έρχεται ο τραυματισμός, θέλει ψυχολογική στήριξη. Πέρα από την προσωπική δικαίωση του παίκτη, είναι και για όλους όσους είναι πίσω από αυτό το αποτέλεσμα. Σημαίνει ότι δούλεψαν πολύ καλά. Δείχνει τη μεγάλη επιθυμία ενός παίκτη να διεκδικήσει. Θεωρώ πλεονέκτημα αυτή την επιθυμία. Είναι αναπόφευκτο το στάδιο των τραυματισμών για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστών. Η  επιθυμία να το ξεπεράσεις είναι αυτό που σε κρατάει».

Για το ότι είναι δουλευταράς ο Μιχάι: «Δε σας κρύβω ότι αφιερώνει πολύ χρόνο όχι μόνο εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Έχει στόχο να πέτυχει, έχει βάλει υψηλούς στόχους και αυτό είναι το πρωταρχικό να φτάσει κάποιος ψηλά»

Αν ένιωσε ότι μπορεί να απογοητεύτηκε ο Μιχάι: «Του έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να σκέφτεται θετικά. Με αρνητικές σκέψεις, όλα πάνε στραβά. Στο πρόβλημα πρέπει να εστιάσουμε στο θετικό. Και στον Παναιτωλικό είχε κάταγμα όταν συμμετείχε σε ματς της εθνικής. Στο διάστημα που δεν μπορούσε να κάνει φυσικές δραστηριότητες έκανε πράγματα να βελτιώσει τη σκέψη του. Πράγματα που δεν θα μπορούσε να κάνει υπό κανονικές συνθήκες».

Πού μπορεί να φτάσει ο Μιχάι: «Δεν μπορείς να προβλέψεις τι βελτίωση θα έχει ένας παίκτης όταν δουλεύει τόσο πολύ. Και στον Παναιτωλικό είχε βάλει πάρα πολύ ψηλούς στόχους και το έλεγε. Για μένα δεν φτάνει μόνο να το λες αλλά και να το πιστεύεις. Επειδή το πιστεύει, δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει. Ήδη δουλεύει πάρα πολύ. Θα δικαιωθεί και αυτός και ο ΠΑΟΚ που τον έχει στο ρόστερ του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.