Τανούλης: «Είναι ένα όνειρο για εμένα - Πρότυπο μου ο Βίντιτς»

Γιώργος Στράντζαλης05 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ο Άρης πήρε την πρώτη του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας με αντίπαλο τη Γάνδη με 1-0, με τον Χερμάν Μπούργος να χρησιμοποιεί αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην αρχική ενδεκάδα και ένας εξ αυτών ο Κώστας Τανούλης, μετά το πέρας της αναμέτρησης παρέθεσε τις σκέψεις του για την πρώτη του συμμετοχή σε προετοιμασία, τη βοήθεια του Αργεντίνου προπονητή αλλά και τους «μεγαλύτερους» της ομάδας.

Ο Τανούλης είναι γεννημένος το 2005 και είναι ο πιο νέος ποδοσφαιριστής στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων», αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση και δείχνει ότι έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης, καθώς είναι βασικός με την Κ17 του Άρη και διεθνής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πώς έζησε την πρώτη παρουσία του σε παιχνίδι της ανδρικής ομάδας, έστω και σε φιλικό παιχνίδι: «Καταρχάς είναι ένα όνειρο για μένα. Είμαι από τεσσάρων ετών στις ακαδημίες του Άρη και πάλευα γι’ αυτό, να παίξω με την πρώτη ομάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το κατάφερα».

Για το αν είχε τρακ: «Στην αρχή λίγο, μέχρι που σφύριξε ο διαιτητής, μετά έφυγε».

Για το τι είπε ο Μπούργος στους νεαρούς: «Μας είπε ότι πιστεύει πολύ σε μας και γι’ αυτό το λόγο είμαστε εδώ».

Για το πώς φέρονται οι «μεγάλοι» στους «μικρούς» μέσα στην ομάδα (σ.σ. με αφορμή το τελετουργικό με τα ξυρισμένα κεφάλια): «Μας φέρονται πολύ καλά, μας έβαλαν από την πρώτη στιγμή μέσα στην ομάδα και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Για το φιλικό παιχνίδι με τη Γάνδη: «Εντάξει θέλει δουλειά ακόμη η ομάδα, είμαστε στις αρχές. Έρχονται και καινούριοι παίκτες. Γενικά και φέτος θα κάνει μία πολύ καλή χρονιά ο Άρης».

Για τη συνεργασία με τον Μπράμπετς, που έπαιξε με αυτόν και τον Χρυσόπουλο τριάδα στην άμυνα: «Ο Μπράμπετς είναι ένας πολύ καλός παίκτης, το να παίζεις μαζί του είναι μεγάλη εμπειρία, οπότε προσπαθήσαμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούσαμε από αυτόν».

Για το πρότυπό του ως στόπερ: «Μου αρέσει πολύ ο Βίντιτς, ως αμυντικός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.