«Η ταυτότητα και η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν αλλάζουν για ένα ποσό»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2020

Μεγάλη πρόταση χορηγίας για την ονοματοδοσία του γηπέδου της Τούμπας δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως αποκάλυψε το metrosport.gr, ο Δικέφαλος δέχθηκε πρόταση για προσφορά χορηγίας από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την Τουρκία.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Παμποντιακής ομοσπονδίας, Στέφανος Τανιμανίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ξεκαθάρισε ότι η ταυτότητα και η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αλλάξει με ένα ποσό αλλά τόνισε ότι οι ομάδες για να επιβιώσουν στην εποχή μας πρέπει να είναι οικονομικά δυνατές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μου βάζεις ένα θέμα τεράστιο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα στοιχείο κέρδους και δεν έχει σχέση με την τότε δική μας εποχή. Τα πάντα έχουν εμπορευματοποιηθεί. Από τη μία συναισθηματικά η ταυτότητα μας είναι η ιστορία μας και το όνομα μας. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με ένα ποσό. Από την άλλη, οι ομάδες για να μπορέσουν να επιβιώσουν πρέπει να είναι οικονομικά δυνατές. Βέβαια, υπάρχουν κόκκινες γραμμές και αυτή λέει ότι δεν μπορεί να αλλάξει το όνομα και η ταυτότητα μας. Θα αλλάξει η ομάδα και δεν θα είμαστε ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή εάν τους δίναμε 10 εκατομμύρια θα άλλαζαν ομάδα;».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.