Τακιανός: «Ο ΠΑΟΚ τρέφεται από τις μεγάλες νίκες»

Στέλιος Παρθενάκης19 Οκτωβρίου 2023

Ως αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και όχι μόνο της εμφάνισης-όνειρο του Έλβαρ Φρίντρικσον χαρακτήρισε ο Φώτης Τακιανός τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατασαράι.

Το metrosport.gr υποδέχτηκε με τον Στέλιο Παρθενάκη την αποστολή του Δικεφάλου και πέραν των δηλώσεων του μεγάλου πρωταγωνιστή της βραδιάς, μίλησε και με τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του χθες, συνολικά στην αρχή της σεζόν αλλά και στη διαχείριση του αποτελέσματος που θα πρέπει να κάνει ενόψει Περιστερίου.

«Η νίκη ήταν απόρροια μιας ομαδικής προσπάθειας μέσα από την οποία διακρίθηκε ο Φρίντρικσον που έχει βγει μπροστά στον ρόλο που του δώσαμε. Βοήθησε με την απόδοση του αλλά βοηθήθηκε και από τους υπόλοιπους παίκτες. Έχοντας παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά στο BCL, αυτή η νίκη θα τους δώσει σίγουρα αυτοπεποίθηση, ψάχνοντας να βρούμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνέχισε λέγοντας: «Όλοι μας μπορέσαμε να δώσουμε αυτή τη νίκη στον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Αυτό το μεγάλο όνομα τρέφεται από τις μεγάλες νίκες. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και να κρατήσουμε αυτά που κάνουμε καλά για να βρούμε τη σταθερότητα μας. Κάποιοι μπήκαν στον ρόλο τους και κάποιοι βρήκαν τα πατήματα του.

Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα με αντίπαλο που φαντάζει στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Μας περιμένει όμως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Περιστέρι και είναι κρίσιμο το πως θα διαχειριστούμε αυτήν την κατάσταση».

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα, απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε με σκαμπανεβάσματα. Είναι μία νέα ομάδα σε μία νέα σεζόν. Ψάχνει να βρει τα πατήματα της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.