Τάι: «Μεγάλο πρότζεκτ για τον ΠΑΟΚ ο Ζαμπά»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2020

Για τη συμφωνία εκπροσώπησης του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά και την κατάσταση του συμπατριώτη του, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Τάι.

Ο μέχρι και στη φετινή σεζόν Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Ηρακλή, έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια καριέρα ατζέντη, μπαίνοντας δυναμικά στον χώρο εκπροσωπώντας αρκετούς παίκτες, με τελευταία συμφωνία του, αυτή με τον Λέο Ζαμπά: «Δουλεύουμε σκληρά. Έπαιξα σε πολλές χώρες σε πολλές ομάδες, κράτησα πολλές επαφές. Είμαι ενεργός στο ποδόσφαιρο και γι’ αυτό έχουμε αποτελέσματα πιστεύω» εξήγησε.

Για τη συμφωνία του με τον Λέο Ζαμπά σχολίασε:

«Ο Λέο ήταν από πριν και είναι πάνω απ’ όλα φίλος μου. Ήμουν συνεχώς μαζί του πριν από την συμφωνία μας και τον στήριζα και όσο ήταν στο άλλο γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών. Στα καλά και στα άσχημα ήμουν δίπλα του. Υπήρχε εμπιστοσύνη μεταξύ μας, είχαμε κοινό αίσθημα για να συνεργαστούμε και επίσημα ξεκινήσαμε μαζί με γραπτή συμφωνία. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα, είναι μεγάλος παίκτης σε προοπτική ο Ζαμπά, μεγάλο ταλέντο, με λαμπρό μέλλον και είμαι χαρούμενος για τη συμφωνία μας».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ζαμπά, όντας περίπου 8 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης:

«Δεν πρέπει να πιεστεί πολύ. Δεν χρειάζεται βιασύνη, μπορεί αυτό να προκαλέσει μικροτραυματισμούς. Πρέπει να είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό. Έχει επιστρέψει απόλυτα, προπονείται κανονικά σε ατομικό πρόγραμμα για να φτάσει τους υπόλοιπους. Ας δούμε μέρα με τη μέρα. Είναι καλύτερος όμως σε καλύτερη κατάσταση. Θέλει να βελτιώσει λίγο τη φυσική κατάσταση. Στα τελευταία ματς ίσως παίξει, δεν μπορώ να το υποσχεθώ, θα φανεί σε τι κατάσταση θα είναι η ομάδα και ο ίδιος».

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο ποδοσφαιριστής μετά την επέμβασή του:

«Ήταν μια απλή αρθροσκόπηση. Είχε όμως ένα βακτήριο μετά την επέμβαση. Του έφερε υψηλό πυρετό. Δημιούργησε επικίνδυνη κατάσταση. Ήμουν στη Βραζιλία και ανησυχούσα. Θέλω να πω ευχαριστώ σ’ όλους τους ανθρώπους του τιμ του ΠΑΟΚ, τους γονείς του που ήταν κοντά του. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και το ξεπέρασε με αντιβιώσεις».

Για το αν είναι ο χρόνος να δείξει το αγωνιστικό πρόσωπο που περιμένουν όλοι στον ΠΑΟΚ:

«Συμπτωματικά σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε είχαμε μίτινγκ με τον ΠΑΟΚ και με τον Λέο. Για τον ΠΑΟΚ ο Ζαμπά είναι μεγάλο πρότζεκτ. Έχει μεγάλα πλάνα για τον Ζαμπά η ομάδα και περιμένει πολλά από εκείνον. Έχει επενδύσει πάνω του. Ο Λέο είναι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν να είναι απόλυτα έτοιμος. Το μυαλό του είναι εδώ, θέλει να δώσει τα καλύτερα στην ομάδα και θέλει να εξελιχθεί και μέσα από τον ενθουσιασμό να δώσει περισσότερα στον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.