Εθνική Ομάδα: Σενάριο πρόκρισης και με ήττα στη Σουηδία!

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2021

Ελπίδες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει η Εθνική Ελλάδος μετά και τη νίκη της με 2-0 στην έδρα της Γεωργίας.

Η γαλανόλευκη δεν έχει ηττηθεί στον όμιλο και μετρά δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Έχει συγκεντρώσει εννέα βαθμούς και θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σουηδία στη Στοκχόλμη. 

Με νίκη η Εθνική Ομάδα θα πιάσει στη βαθμολογία τη Σουηδία και θα βρεθεί σε απόσταση μόλις 1 βαθμού από την Ισπανία. Θα κάνει το μεγάλο βήμα για τη δεύτερη θέση και θα ελπίζει ακόμα και για την πρώτη, αφού στην επόμενη αγωνιστική, στις 11 Νοεμβρίου, υποδέχεται, στο ΟΑΚΑ, την Ισπανία.

Με ισοπαλία, θα παραμείνει σε απόσταση 3 βαθμών από τη Σουηδία και θα πλησιάσει στους 3 πόντους την Ισπανία. Για να έχει ελπίδες πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει τα 2 τελευταία ματς, που δίνει στο ΟΑΚΑ, με την Ισπανία και το Κόσοβο.

Σε ενδεχόμενο ήττας, θα έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες για να πάρει τη δεύτερη θέση. Σε αυτό το σενάριο η Σουηδία θα έχει 15 βαθμούς, η Ισπανία 13 και η Ελλάδα 9. Για τερματίσει στη δεύτερη θέση η Εθνική πρέπει να κερδίσει την Ισπανία και το Κόσοβο, αλλά και να μην πάρει τη νίκη η Ισπανία στο εντός έδρας παιχνίδι της, στην τελευταία αγωνιστική, με τη Σουηδία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.