Tα ραντεβού του Μπαράλες, το πρότζεκτ του ΟΦΗ και το πρόστιμο στη Βέροια

Metrosport Team11 Μαΐου 2021

Ο Special Agent είναι σε φουλ φόρμα, φέρνοντας στην οθόνη σας και την πιο απομακρυσμένη πληροφορία από την ποδοσφαιρική πιάτσα.

Ο "κοριός" έχει δυνατό σήμα και καταγράφει...

Στα 34 πατημένα είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες, αλλά παραμένει περιζήτητος στην ελληνική αγορά. Την ώρα που η ποδοσφαιρική Θεσσαλονίκη ασχολείται ακόμη με τους λόγους που ο Αργεντινός δεν ήρθε στον Άρη αντί του Μήτρογλου, ο φορ του Αστέρα Τρίπολης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει την Αρκαδία και γενικά την επαρχία, για να παίξει πρώτη φορά στην καριέρα του σε ομάδα της πρωτεύουσας.

Οι πληροφορίες της στήλης λένε ότι πραγματοποίησε δύο ραντεβού με ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης, οι οποίοι τον γουστάρουν "κάργα", όπως λένε στην Πελοπόννησο. Ο Μπαράλες έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα, αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά προβλήματα, αν υπάρχει αμοιβαία καλή διάθεση.

Μέρος του πρότζεκτ ή στροφή στην καριέρα του;

Είχε δεν είχε ο Νίκος Νιόπλιας έκανε τη δουλειά του στη δεύτερη πατρίδα του. Ο Έλληνας τεχνικός οδήγησε τον ΟΦΗ σε εξασφάλιση την παραμονή των Κρητικών στην Α' Κατηγορία και, όπως πηγαίνουν τα πράγματα, και στον πάγκο της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Πριν κλειδώσουμε το στανταράκι, απλώς αναφέρουμε τα εξής στοιχεία:

Πρώτον, έχει πολλές συμπάθειες εντός της οικογένειας του ΟΦΗ (π.χ. παλαίμαχοι, φίλαθλοι κλπ), αλλά άγνωστο είναι αν η ιδιοκτησία τον θεωρεί ως τον καταλληλότερο, για να αποτελέσει μέρος του φιλόδοξου πρότζεκτ των επόμενων ετών.

Δεύτερον, ψιθυρίζεται έντονα ότι ο Νιόπλιας έχει το μυαλό του και στην εθνική ομάδα, μήπως προκύψει κάποιο πόστο στην Ομοσπονδία και όχι απαραίτητα προπονητικό.

Σταθερό βήμα προς Περιστέρι ο Γιαννίκης

Μέρα με τη μέρα πλησιάζει στον Ατρόμητο ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος δεν συγκινήθηκε από τα δημοσιεύματα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι συνειδητοποιημένος και προτιμά τα βήματα από τα άλματα. Οι Γιαννιώτες πάλι θα ψάξουν αρά ή γρήγορα νέο προπονητή. Στο προφίλ που σκιαγραφείται φαίνεται ότι κολλάει ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος βλέπει να απομακρύνεται η προοπτική του Ατρομήτου.

Βασιλικό πρόστιμο

Η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Βέροια, έφερε πρόστιμο εκ μέρους διοίκησης. Τα εντός έδρας 0-0 με την Τρίγλια και την ουραγό ΑΕΠ Κοζάνης αναγκάζει τους ποδοσφαιριστές να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Οι "αφοί" έχουν απαιτήσεις από όλους. Μηδενός εξαιρουμένου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.