Τα «πετροδόλαρα» δεν αφήνουν αδιάφορο τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Κώστας Πετρωτός11 Ιουλίου 2020

Ήταν Ιανουάριος του 2019 όταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συμφώνησε να ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια με τον ΠΑΟΚ, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Παρότι υπάρχουν ακόμη δύο χρόνια μπροστά, δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι ο Σουριναμέζος θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. 

Οι Άραβες στρώνουν πετροδόλαρα στο διάβα του έμπειρου μεσοεπιθετικού και αυτό δεν αφήνει αδιάφορο και τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «Μπίσε» έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο, εκτός λογικής νέου πλάνου. Δεν αποκλείεται το θέμα να συζητήθηκε κατά την παρουσία του ατζέντη του παίκτη στην Θεσσαλονίκη πριν από δύο μέρες, καθώς ήταν από εκείνους που συνάντησε ο Όλαφ Ρέμπε. Προς το παρόν, δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με ποσοστά για το κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτή η μετακίνηση, σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένα ανοιχτό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και οι επόμενες μέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο «Μπίσε» παραμένει αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και θα είναι από εκείνους στους οποίους θα στηριχθεί η ομάδα για να βρει γκολ στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.