Τα παζάρια και η πιθανότητα παραμονής του Πάλμα

Γιώργος Στράντζαλης01 Ιουνίου 2023

Η κοστολόγηση του Λούις Πάλμα από τον Αρη αγγίζει (ως ελάχιστη τιμή πώλησης) το ποσό των 5.000.000 ευρώ και καθώς δεν έχει φτάσει αντίστοιχη προσφορά οι «κίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να λάβουν υπόψη και το σενάριο παραμονής του 23χρονου επιθετικού το οποίο θα περιλαμβάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου.

Εδώ και τουλάχιστο τρεις εβδομάδες εξελίσσεται ένα… πανηγύρι αντικρουόμενων δημοσιευμάτων σχετικά με την πραγματική εξέλιξη της υπόθεσης του Λούις Πάλμα. Πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι οι Σκοτσέζοι. Χθες το πρωί, ιστοσελίδα η οποία ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Ρέιντζερς σημείωσε ότι η τελευταία θα καταθέσει (νέα) πρόταση η οποία θα ανταποκρίνεται στις οικονομικές απαιτήσεις του Αρη. Λίγο μετά, η ιστοσελίδα «footballinsider247.com» επικαλούμενη πηγές μέσα από την ομάδα της Γλασκόβης ξεκαθάρισε ότι… «η Ρέιντζερς δεν θα αποκτήσει τον Λούις Πάλμα αυτό το καλοκαίρι», τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει να «μεγαλώσει» την προσφορά της και θα κοιτάξει άλλες λύσεις. 

Ένα άλλο σενάριο από τη Σκοτία ανέφερε ότι το «ταβάνι» της Ρέιντζερς είναι τα 3.5 εκατ. ευρώ καθώς επίσης και ότι θα προσφέρει το 27χρονο υψηλόσωμο στόπερ, Νίκολα Κάτιτς, ο οποίος ανήκει σ’ αυτή αλλά πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Ζυρίχη μετρώντας 22 συμμετοχές. Επίσης, δεν έχει επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον τόσο της Λιντς όσο και της Μπέρνλι. Η δε Κοπεγχάγη, πληροφορίες από τη Δανία αναφέρουν ότι προχώρησε σε τακτική στροφή και προσανατολίζεται στην αγορά των δικαιωμάτων του 21χρονου αριστερού winger Μοχάμεντ Ντάραμι από τον Αγιαξ. 

Ο τελευταίος αγωνίστηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Κοπεγχάγη και σε 40 αγώνες σημείωσε εννιά γκολ και είχε επτά ασίστ. Οι ίδιες πηγές απέρριπταν το ενδεχόμενο αλλαγής στάσης των Δανών!

Η ουσία είναι ότι μέχρι στιγμής ο Αρης δεν έχει στα χέρια του προσφορά αντάξια των οικονομικών απαιτήσεών του. Πληροφορίες της «Μ» και του Metrosport.gr αναφέρουν ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον παίκτη με λιγότερα από 4,5-5 εκατομμύρια ευρώ, οπότε το σενάριο παραμονής του παίκτη δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Ακόμη είναι νωρίς για να μπει σε πρώτο πλάνο, αλλά σχετικές σκέψεις για τον τρόπο διαχείρισής του ήδη γίνονται και είναι πιθανό να αποφασιστεί αναπροσαρμογή του συμβολαίου του παίκτη με αυξημένες οικονομικές απολαβές, αντίστοιχες του ρόλου που έχει στην ομάδα.

Στη Βίντα ελπίζουν στην πώληση Πάλμα!

Η Ντεπορτίβο Βίντα δεν περιμένει απλά αλλά ελπίζει στην πώληση του Λούις Πάλμα καθώς διατηρεί ποσοστό 25% των δικαιωμάτων του 23χρονου επιθετικού. Μάλιστα, χθεσινά δημοσιεύματα στην Ονδούρα σημείωναν την ανυπομονησία της πρώην ομάδας του διεθνή επιθετικού για την πώλησή του καθώς υπολογίζουν ότι θα εισπράξουν ένα ποσό περί του ενός εκατομμυρίου για να τρέξουν ένα πρόγραμμα ανάπτυξης παικτών και να προχωρήσουν στην πρόσληψη προπονητών πάνω στους οποίους θα το βαζίσουν!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.