Τα μηνύματα Φερέιρα και Ιβάν μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Γιώργος Ζαΐρης07 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει την προσεχή Τετάρτη με το καθαρό 2-0 στο ΟΑΚΑ για να σφραγίσει την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου

Λίγες μέρες μετά την κακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο ο Δικέφαλος του Βορρά έπαιξε παθιασμένα και δεν έχασε τη συγκέντρωση του από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε εξασφαλίσει από το βράδυ της Τετάρτης την πρόκριση αν σκόραρε και άλλα γκολ στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

 Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ πέρασε με επιτυχία αυτό το crash test και αυτό έκανε τον Αμπέλ Φερέιρα να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες του. Το έκανε αρχικά δημόσια στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα αλλά το έκανε και στα αποδυτήρια: «Με τέτοιο πάθος και συγκέντρωση που βγάλατε στο παιχνίδι υπηρετώντας το πλάνο δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. 

Αποδείξαμε ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ και με αυτή τη νοοτροπία πρέπει να προχωρήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός που είδε τους παίκτες του να βγάζουν και τον εγωισμό τους μετά τα όσα είχαν ακολουθήσει της αποκαρδιωτικής εμφάνισης και της ήττας από τον Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα.

 Ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης αφού προηγείται το ματς με τον ΟΦΗ την Κυριακή: «Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, ο ΟΦΗ είναι ένας αξιόμαχος αντίπαλος» σημείωσε.

«Μπράβο» και από τον Σαββίδη

Την περασμένη Δευτέρα μέσω skype ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σε δυναμική παρέμβαση ζητώντας από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Σαββίδης είχε κάθε λόγο το βράδυ της Τετάρτης να χαμογελά βλέποντας τον αγώνα από την τηλεόραση. Αυτά που ζήτησε επιτακτικά από την ομάδα, τα είδε στον αγωνιστικό χώρο και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος. 

Αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που ζήτησε από τους στενούς του συνεργάτες να μεταφέρουν στην ομάδα την ικανοποίηση του αλλά και παράλληλα τις παραινέσεις πως δεν πρέπει να επαναπαυτούν και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο μέχρι το τέλος της σεζόν για να φέρουν ξανά το νταμπλ στην Τούμπα.

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (7/2)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.