Τα μέτρα στο «Καραϊσκάκης»: Τριπλός έλεγχος σε όσους περνούν

Γιώργος Ζαΐρης24 Ιουνίου 2020

Σε τριπλό έλεγχο περνούσαν όσοι είχαν το δικαίωμα να βρεθούν στο «Καραϊσκάκης» για το σημερινό αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Η πρώτη στην είσοδο προς το πάρκινγκ του γηπέδου λίγα μέτρα μετά την Οδό Πειραιώς η οποία ήταν και η πιο σύντομη. Η δεύτερη λίγα μέτρα πριν την είσοδο του πάρκινγκ. Εκεί ο σχετικός έλεγχος γινόταν από την ΕΛ.ΑΣ η οποία και είχε τη λίστα με όλους τους διαπιστευμένους. Η τρίτη στην είσοδο που οδηγούν στα αποδυτήρια. Εκεί γινόταν η θερμομέτρηση, οι υπάλληλοι του Ολυμπιακού έδιναν τη διαπίστευση και παραλάμβαναν και την υπεύθυνη δήλωση για τον Covid 19.

Ερημο τοπίο 

Η αίθουσα Τύπου δίπλα στα αποδυτήρια ήταν κλειστή όπως και κλειστή ήταν και η πόρτα που οδηγούσε στα δημοσιογραφικά και είναι αυτή που δεν έχουν πρόσβαση οι οπαδοί. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι όμως και από τη στιγμή που δεν υπήρχε κόσμος, η είσοδος των δημοσιογράφων γινόταν από το κλιμακοστάσιο των οπαδών. Οπαδοί δεν υπήρχαν κοντά στο γήπεδο αλλά σε αρκετές καφετέριες όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αρη. 

 Κλούβες των ΜΑΤ Μπορεί κόσμος να μην υπήρχε στο γήπεδο αλλά η ΕΛ.ΑΣ είχε πάρει ισχυρά μέτρα. Αρκετές οι κλούβες των ΜΑΤ κοντά στην πύλη που οδηγεί στα αποδυτήρια ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπήρχαν και στους γύρω δρόμους τρεις ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.