«Τα λάθη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ δεν τα κάνουν ούτε στην ΕΠΣ Αχαΐας»

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2020

Την σιγουριά του πως ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει τα δεδομένα στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, Γιάννης Ψαρράς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα βγάλει αντίδραση, δεν είναι ομαδούλα, είναι μια μεγάλη ομάδα και μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα μέσα σε ένα παιχνίδι. Εχω την αίσθηση πως θα πάει ξανά στην κανονική ροή όπως πριν 1-2 εβδομάδες. Θα βοηθήσει πολύ ο κόσμος που σήμερα θα γεμίσει το γήπεδο, καλό είναι να υπάρχει ηρεμία γιατί πολλές φορές αγχώνονται οι παίκτες, θα χρειαστεί υπομονή και στήριξη. Ο ΠΑΟΚ βάλλεται σε πολλά επίπεδα, αυτά που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα επηρέασαν τους παίκτες. Επιβάλλεται να πάρει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ και να κάνει και καλή εμφάνιση»

Για το αν πρέπει να γίνουν αλλαγές: «Πάντα ο ΠΑΟΚ ήταν επιθετικός, στην Τούμπα πρέπει να είναι επιθετικογενής. Κόντρα στον Παναθηναϊκό έγιναν λάθη από παίκτες έμπειρους (σ.σ. Ινγκασον) που δεν τα κάνουν ούτε παίκτες στην ΕΠΣ Αχαΐας. Ηταν τραγικά λάθη, ατομικά χρειάζεται περισσότερο συγκέντρωση. Να καταθέσουν την ψυχή τους και το πάθος που έχουν».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.