Τα καρφιά του Δεληζήση, το συμβόλαιο και ο αχρείαστος «πόλεμος»

Μάνος Χατζάκης14 Φεβρουαρίου 2020

Κάποια πράγματα καλό είναι να μη λέγονται. Από τη στιγμή που, όμως, ειπώθηκαν σε ζωντανή σύνδεση και, μοιραία, αναπαράγονται, τότε φυσιολογικά γίνεται ντόρος.

Ο Γιώργος Δεληζήσης πέταξε καρφιά κατά του Σάββα Παντελίδη και έσπευσαν κάποιοι να πάρουν θέση. Δικαστές δεν είμαστε, απλώς, σε ανάλογες περιπτώσεις η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Οχι, πάντα, συνήθως...

Ο “Δέλη”, μετά το ματς με τον Ατρόμητο, είπε ότι ο Αρης διαθέτει καλύτερο προπονητή και τους ακριβείς λόγους τους γνωρίζει ο ίδιος και κάποιοι ακόμη συγκεκριμένοι άνθρωποι.

Ο Παντελίδης φέρεται πως έδωσε, τον περασμένο Μάρτιο, το Ο.Κ. για την υπογραφή νέου συμβολαίου, όταν ρωτήθηκε για τη χρησιμότητα του "Δέλη". Ο ποδοσφαιριστής, όμως, πιστεύει ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην επέκταση του συμβολαίου του είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος ανέλαβε μόνος του να κρατήσει τον Κοζανίτη στόπερ στο ρόστερ. Αρα, υπό το πρίσμα του Δεληζήση, δεν οφείλει… κάτι στον Πειραιώτη τεχνικό.

Γεγονός είναι ότι ο Καρυπίδης είχε αφήσει, από τον Σεπτέμβριο του 2018 και τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΠΑΕ στη ΔΕΘ πως θα διατηρήσει τον παίκτη στην ομάδα, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγους μήνες μετά.

Και, κάπως έτσι, τελείωσε το ζήτημα της διετούς επέκτασης του συμβολαίου ομάδας και ποδοσφαιριστή, χωρίς να εξελιχθεί σε σίριαλ με πολλά επεισόδια. Ενδεικτικό ότι υπέγραψε τον Μάρτιο του 2019, εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου, συμβόλαιο που ήταν και το καλύτερο της καριέρας του.

Οι γνωρίζοντες τις λεπτομέρειες στο θέμα Δεληζήση και Παντελίδη υποστηρίζουν ότι η σχέση τους έχει περάσει από διάφορα στάδια, εξ' ου και η τοποθέτηση του πρώτου.

Περισσότερα, δεν χρειάζεται να ειπωθούν, γιατί την πραγματική διάσταση των πραγμάτων ξέρουν μετρημένα άτομα.

Στην τελική, προσωπική υπόθεση δύο ανθρώπων είναι, μπορούν, αν θέλουν, να τα βρουν χωρίς την παρουσία τρίτων, ούτε δημοσιευμάτων ένθεν κι ένθεν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.