Τα «φώτα» στο Ηράκλειο

Γιάννης Τσερβίνης01 Μαρτίου 2020

Η τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος διεξάγεται σήμερα, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο ποια ομάδα θα κατακτήσει την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. 

Από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και πλέι άουτ.

Ματς-σταθμός για τον ΟΦΗ

Την συμμετοχή του στα πλέι οφ και την πιθανή -αν δεν αλλάξει κάτι με την τιμωρία του Παναθηναϊκού- έξοδο στην Ευρώπη κρατούν στα… πόδια τους οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί υποδέχονται τη Λαμία και θέλουν μόνο τη νίκη, μιας και σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να εύχονται να μην περάσει νικηφόρα από τη Λάρισα ο Αστέρας Τρίπολης.

Το «Γεντί Κουλέ» αναμένεται σήμερα να είναι σχεδόν κατάμεστο, ενώ ο Γιώργος Σίμος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Βαζ.

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι: Γουάλεϊ, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Κουτρουμπής, Νάστος, Ντίνας, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέδο, Βίκτορ, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν.

Με υπηρεσιακό και ελλείψεις ο Βόλος

Για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει καλύτερη βαθμολογία αλλά και ψυχολογία ενόψει πλέι άουτ θα αγωνιστεί σήμερα απέναντι στον Παναθηναϊκό ο ΝΠΣ Βόλος. Ο Στέφανος Ξηροφώτος θα εκτελέσει χρέη τεχνικού μετά την αποχώρηση του Αλμπέρτο Γκαγέχο, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μάντζης και Τσίκα καθώς και οι τραυματίες Οικονόμου, Τσοκάνης και Διαμαντής.

Αναλυτικά η αποστολή περιλαμβάνει τους: Γκαραβέλη, Μελίσσα, Ντεντάκη, Μήτογλου, Δημόπουλο, Κυζιρίδη, Μπαλογιάννη, Κανταμούρο, Τσαούση, Γκουαροτσένα, Τόρες, Φερράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μαξ, Λύρατζη, Μουνίθ, Κάσες.

«Νοσοκομείο» η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κλείνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίζοντας τον ουραγό Πανιώνιο σήμερα στη Νέα Σμύρνη (19:00) σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μάσιμο Καρέρα έχει ένα... βουνό από προβλήματα να διαχειριστεί. Ο Ιταλός κόουτς της Ένωσης συνολικά δεν υπολογίζει 10 ποδοσφαιριστές.

Εκτός αγώνα τέθηκαν οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Βράνιες, Γαλανόπουλος, Μπάρκας, Λόπες, Ολιβέιρα, Λιβάγια, Γιακουμάκης και Κρίστιτσιτς. Για να συμπληρωθεί μάλιστα αποστολή κλήθηκαν οι νεαροί Χριστόπουλος, Μαχαίρας και ο Λάτσι.

Για γόητρο και… πλασάρισμα η ΑΕΛ

Τη νίκη που θα την ανεβάσει βαθμολογικά και με καλύτερη συγκομιδή ενόψει των πλέι άουτ θέλει σήμερα η ΑΕΛ στο «AEL FC ARENA» με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «βυσσινί» μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα κατρακύλησαν βαθμολογικά, ευρισκόμενοι στην 11η θέση.  

Ο Μιχάλης Γρηγορίου άφησε εκτός αποστολής και πλάνων τον τραυματία Ασούμπρε καθώς και τον τιμωρημένο Μάρκοβιτς. Οι Γκόικοβιτς και Στάνκοβιτς είναι απόντες εδώ και πολύ καιρό. Αντίθετα αποθεραπεύτηκαν και υπολογίζονται οι Αλί Γκαζάλ, Γιάννης Μασούρας. Τέλος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς.

Στον αντίποδα, ο Αστέρας θέλει τη νίκη ώστε να έχει ελπίδες για να μπει στα πλέι οφ περιμένοντας παράλληλα στραβοπάτημα του ΟΦΗ κόντρα στη Λαμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Άρης-Ατρόμητος
ΟΦΗ-Λαμία
Ξάνθη-ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός
Παναθηναϊκός-ΝΠΣ Βόλος
ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης
Πανιώνιος-ΑΕΚ

*Ολες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 7 το απόγευμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.