Τα εύσημα σε Ραζβάν και παίκτες

Γιώργος Ζαΐρης05 Οκτωβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε μια δύσκολη σειρά αγώνων που ήταν αναγκασμένος να δώσει με αρκετές απουσίες. Ο κύκλος αυτός άνοιξε με μια ήττα από τον ΠΑΣ που έφερε κραδασμούς, γκρίνια και αμφισβήτηση. 

Οι τέσσερις όμως συνεχόμενες νίκες, τρεις εξ αυτών εκτός έδρας και η μια με την ΑΕΚ στην Τούμπα, έχουν φέρει ξανά την απόλυτη ηρεμία στην ομάδα. Χθες ο ΠΑΟΚ κέρδισε γιατί είχε έναν εξαιρετικό Αντρίγια. Το καλύτερο του ματς για φέτος και δικαιώνεται ο Λουτσέσκου που άπλωσε ασπίδα προστασίας πάνω του τις προηγούμενες μέρες. Αλλά πήρε βοήθεια από όλη την μεσοεπιθετική του γραμμή. Σπουδαίο ματς από τον Αουγκούστο και ωραίο γκολ από την ασίστ του Ροδρίγκο. Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Κούρτιτς, μυαλωμένο ματς από τον Σβαμπ. Στην άμυνα; Ειδικά στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρήθηκε αρκετά αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην παρούσα φάση (έχουν μέλλον και οι δυο) αυτό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι δίδυμο ανάγκης. 

Τα κατάφεραν όμως τα παιδιά αυτά και γνωρίζουν πως τώρα με την επιστροφή του Ινγκασον κατά πρώτο λόγο αλλά και με τους Βαρέλα, Κρέσπο, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει 12 βαθμούς από τους 15 που θα μπορούσε να πάρει. Είναι στη δεύτερη θέση στη φάση των ομίλων στην Ευρώπη. Και όλα αυτά με πολλά προβλήματα σε ένα διάστημα που ο Λουτσέσκου έπρεπε να φορμάρει παίκτες και παράλληλα να πάρει αποτελέσματα. Και τα κατάφερε πολύ καλά. Και φυσικά περιμένουμε να δούμε καλύτερο ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.