Τα έκανε «μαντάρα» ο Μπέμπεκ, είχε δικαίωμα ένστασης ο Αρης

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2021

Ένα παιδικό λάθος που θα μπορούσε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα σημειώθηκε χθες στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πιο συγκεκριμένα, στο 75' λεπτό της αναμέτρησης, ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να κάνει διπλή αλλαγή για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τους Σάκχοφ και Ολιβέιρα, ωστόσο ο Πολωνός διαιτητής Μπέμπεκ,είχε άλλα σχέδια. Την ίδια ώρα που ο Τζήλος είχε ήδη σηκώσει τον ηλεκτρονικό πίνακα για να κάνει την αλλαγή του Πορτογάλου επιθετικού, ο Μπέμπεκ παρανόησε και σφύριξε την συνέχεια του παιχνιδιού.

Ο Κροάτης ρέφερι, που είναι και επιλογή του Μάρκ Κλάτενμπεργκ, αφού ενημερώθηκε για τα όσα είχαν προηγηθεί, αναγνώρισε αμέσως το λάθος του και πήρε την ευθύνη. Μάλιστα, προέτρεψε να γίνει κανονικά η αλλαγή ώστε να λυθεί το πρόβλημα, όμως είχαν προηγηθεί ήδη οι τρεις διακοπές για τις πέντε αλλαγές που προβλέπει ο κανονισμός, πράγμα που σήμαινει πως ο Άρης θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει ένσταση. Ο Τζήλος, του επισήμανε τις σοβαρές επιπτώσεις που θα είχε μία τέτοια απόφαση και όσα θα μπορούσαν να ακολουθήσουν, και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.