Τα έδωσε όλα η Βέροια αλλά δεν κέρδισε την άνοδο

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Ιουνίου 2022

Εξαρχής ήταν δύσκολο το έργο της Βέροιας λόγω της ήττας με 1-2 από τη Λαμία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα μπαράζ. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη στον επαναληπτικό προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, έψαξε ένα δεύτερο τέρμα που θα τις έδινε το μεγάλο εισιτήριο για τη Super League 1, όμως ένα λάθος της άμυνας της στέρησε το δικαίωμα να πετύχει τον άθλο. Μοιραία, η «Βασίλισσα του Βορρά» έμεινε στο 1-1 που την αφήνει στη δεύτερη κατηγορία, ενώ από την άλλη πλευρά οι Φθιώτες πανηγυρίζουν την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η Βέροια ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάτσε από τα αριστερά, ο Γιακουμάκης με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Σαράνοφ, γράφοντας το 0-1 στο 27΄. 

Η απάντηση της Λαμίας ήρθε στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σαραμαντάς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Οικονόμου δεν έδιωξε με επιτυχία, ο Παπαδόπουλος το ίδιο με γροθιές και ο Μπεχαράνο με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1. 

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τη Βέροια μοιραία να παραμένει στη Super League 2. 

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ – Προβυδάκης (46' Σαραμαντάς), Σιμόν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ – Μπεχαράνο (82' Γκέντσογλου), Τζανδάρης, Νούνιες (73' Τάιρον) – Καραμάνος (73' Μπανγκουρά), Μανούσος. 

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλους – Μπουκουβάλας, Μαραγκός (46' Σκόνδρας), Δημόπουλος, Πεταυράκης – Μούργος (77' Καπνίδης), Κάτσε, Γαβριηλίδης (77' Οικονόμου), Φοφανά (64' Κουάτενγκ) – Γιακουμάκης, Πασάς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.