Τα δύο διλήμματα του Φερέιρα ενόψει ντέρμπι

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2020

Με μια τελευταία προπόνηση το Σάββατο (22/2) στις 11 π.μ. στην Τούμπα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την κυριακάτικη (22/2, 19:30) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα συνηθίζει να ανακοινώνει την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του ανήμερα του κάθε αγώνα, νωρίς το μεσημέρι στο ξενοδοχείο όταν και κάνει την τελική του ομιλία. Στην παρούσα φάση και ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι ενδοιασμοί του Αμπέλ Φερέιρα είναι ελάχιστοι χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να αποκλειστεί και επιλογή-έκπληξη για το αρχικό σχήμα.

Είναι πολύ πιθανόν μετά από πολύ καιρό να επιστρέψει σε αγώνα Πρωταθλήματος να είναι ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια εξαργυρώνοντας την καλή του εμφάνιση στους δυο αγώνες Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ξεκάθαρο προβάδισμα έχει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας (όπως συνέβη στα δυο νικηφόρα ματς με τους πράσινους στο Κύπελλο).

Ο Βαρέλα θα συνεχίσει το σερί του δίπλα στον Ινγκασον ενώ ο Γιαννούλης και χθες επιβεβαίωσε ότι δεν έχει πρόβλημα πλέον και θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο ξεκούραστος Μίσιτς επιστρέφει στα χαφ και φαβορί δίπλα του είναι ο Μαουρίσιο που στα τελευταία ματς βρίσκει τον καλό του εαυτό. Ο Δημήτρης Πέλκας που στα δυο ματς Κυπέλλου έβγαλε μεγάλη ενέργεια θα είναι πίσω από τον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ο Λημνιός θα αγωνιστεί στο ένα άκρο της επίθεσης ενώ στο άλλο ο Μπίσεσβαρ μπορεί να έχει το προβάδισμα αλλά δεν θα χαρακτηριστεί έκπληξη και η παρουσία του Ελ Καντουρί. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει κάποια απουσία λόγω καρτών ενώ οι Κρέσπο, Ζαμπά συνέχισαν και χθες την αποθεραπεία τους.

Υπάρχει η σκέψη λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και για να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση ο προπονητής του ΠΑΟΚ να πάρει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του στο ξενοδοχείο και αυτό είναι κάτι που θα γίνει γνωστό λίγο μετά τη 1 μ.μ. όταν και θα ολοκληρώνεται η προπόνηση στην Τούμπα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.