Τα δίνει όλα για το νταμπλ ο ΠΑΟΚ!

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2020

Το κεφάλαιο «ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό» έκλεισε την Τετάρτη με την ανάλυση των λαθών και την ομιλία του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ άρχισαν από χθες την δουλειά για την τελική ευθεία της σεζόν, στην οποία ο Δικέφαλος θα επιχειρήσει να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα (-5 από την κορυφή) και να φτάσει και πάλι στην κατάκτηση του τίτλου. Παράλληλα, θα παλέψει για να φτάσει στην τέταρτη σερί κούπα στο Κύπελλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν σηκώσει μανίκια και με την συμμετοχή των παικτών στις προπονήσεις έχουν βάλει μπρος το σχέδιο για την τελική αντεπίθεση στη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έχει μάξιμουμ 14 παιχνίδια μπροστά του και θέλει σ' αυτά να δώσει τον καλύτερό εαυτό του για να πετύχει τους στόχους του. Από την μέχρι τώρα πορεία του που συνοδεύτηκε από αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή του, το βασικό πόρισμα είναι ότι θα πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα όπλα που έχει αυτό το ρόστερ. Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να γίνει ένα στοχευμένο ροτέισον.

Aυτή η λογική δεν θα εμφανιστεί μόνο στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Θα αποτελέσει σταθερή στρατηγική από εδώ και στο εξής, καθώς θα υπάρχουν ματς και μεσοβδόμαδα (ημιτελικοί Κυπέλλου και εμβόλιμες αγωνιστικές).

Προφανώς και το πρόσφατα ματς με τον Ολυμπιακό είναι οδηγός, καθώς αποδείχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν δοκίμασε όλες τις ποιοτικές λύσεις του και χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των Μάτος και Αουγκούστο. Κατά συνέπεια, έχει πολύ μεγάλη σημασία η ευστοχία στις επιλογές από πλευράς Φερέιρα, αλλά φυσικά και πώς θα αξιοποιήσουν οι παίκτες τις ευακιρίες που θα πάρουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.