Tα δεδομένα για την παραμονή Φετφατζίδη-Γκάμα

Metrosport Team06 Απριλίου 2020

Ο Αρης βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Ιούνιο αλλά συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο της επόμενης ημέρας. Οι ανανεώσεις και δη το χτίσιμο ενός βασικού κορμού με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ στον οποίο θα προστεθούν οι μεταγραφικές κινήσεις, αποτελεί προτεραιότητα. Ωστόσο, στο άμεσο μέλλον οι κιτρινόμαυροι θα ασχοληθούν και με τις περιπτώσεις εκείνων που δεσμεύονται με συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, προφανώς συμπεριλαμβάνονται στο αγωνιστικό σχέδιο, είναι πιθανό όμως να προκύψουν προτάσεις από άλλες ομάδες. Στην πρώτη κατηγορία, μεταξύ των άλλων, ανήκει ο Μπρούνο Γκάμα, ενώ στη δεύτερη ο Γιάννης Φετφατζίδης. Δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αγωνιστική αξία τους και το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν αποτέλεσαν τα “βαριά χαρτιά” του Αρη. Γι’ αυτό και οι “μπουκ” τούς ξεχώρισαν και οι στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα “παίζουν” με αποδόσεις τα δεδομένα της παραμονής τους ή όχι στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας, με μεγάλη συνεισφορά στο κομμάτι της επίθεσης και με πολλά ηγετικά χαρακτηριστικά να ξεχωρίζουν στον τρόπο παιχνιδιού του. Ο Αρης “παλεύει” για την παραμονή του, έχει καταθέσει την πρότασή του στην πλευρά του ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την προοπτική αυτόματης ανανέωσης και περιμένει απάντηση. Ο Πορτογάλος μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα, καθώς ξέρει ότι στον Αρη θα διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, ενώ και το περιβάλλον φαίνεται να τον εμπνέει. Προφανώς όμως το σημαντικότερο κομμάτι στις διαπραγματεύσεις είναι η ταύτιση στο οικονομικό. Βάσει των εταιριών, πάντως, αυτή τη στιγμή η παραμονή του Μπρούνο Γκάμα στον Αρη είναι το φαβορί. “Παίζεται” σε απόδοση 1,60 ενώ αντίθετα το να συνεχίσει σε άλλη ομάδα προσφέρεται στο 2,25.

Πάμε και στον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο 29χρονος επιθετικός έκανε εξαιρετική σεζόν και με βάση τους αριθμούς του είναι από τις πιο “γεμάτες” και παραγωγικές των τελευταίων ετών. Μέσα από τις εμφανίσεις του στον Αρη ενίσχυσε την αξία του στην αγορά, έχει μπει εδώ και μήνες στο μάτι ομάδων του εξωτερικού και το σενάριο να δεχτεί ο ίδιος και η ομάδα πρόταση συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε είναι καθαρά στην ευχέρεια του Αρη και του Φετφατζίδη να αποφασίσουν από κοινού για το μέλλον του. Το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο αυτή τη στιγμή τα προγνωστικά στοιχήματος είναι ο 29χρονος να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, κάτι το οποίο οι “μπουκ” προσφέρουν σε απόδοση 1,80. Αντίθετα, το να μη λυθεί η σύμβασή του με τον Αρη “παίζεται” στο 1,95. Μικρή η διαφορά, δεν παύει ωστόσο να είναι το αουτσάιντερ.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (6/4)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.