Τα άνετα πλέι οφ θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ και για του χρόνου

Κώστας Πετρωτός01 Μαρτίου 2022

Δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζαν στον ΠΑΟΚ τα τελευταία παιχνίδια. Ο στόχος ήταν να μειωθεί όσο γινόταν η διαφορά από τον Ολυμπιακό, σίγουρα να είναι σε μονοψήφιο αριθμό βαθμών, έτσι ώστε να γίνει μία τελευταία απόπειρα στα πλέι οφ για την μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση τίτλος. 

Ωστόσο, οι “ερυθρόλευκοι”, εκμεταλλευόμενοι τις ισοπαλίες του ΠΑΟΚ με Αρη και Ιωνικό ανέβηκαν και πάλι στο +13 και πλέον η υπόθεση πρωτιά στο Πρωτάθλημα είναι mission impossible. Ωστόσο, δεν κατεβαίνει χωρίς στόχο από εδώ και στο εξής ο ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα. Καταρχάς, θέλει το +7 από την ΑΕΚ αν όχι να διατηρηθεί στα ίδια τουλάχιστον, να μεγαλώσει. Να μπει άνετος στα πλέι οφ γιατί αυτό θα τον βοηθήσει στην διαχείριση των δύο μεγάλων στόχων του. Της Ευρώπης και του Κυπέλλου. Καλό είναι να κάνει το 2 στα 2 στα εναπομείναντα ματς για να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση στυο μίνι πρωτάθλημα. 

Κι εφόσον και εκεί μπορέσει να κάνει μία καλή εκκίνηση και νωρίς να “κλειδώσει” την δεύτερη θέση, ο Λουτσέσκου να αποκτήσει την δυνατότητα να κάνει δοκιμές που θα τον βοηθήσουν για τη νέα σεζόν. Θα είναι πιο εύκολο να αγωνιστεί ο Ολιβέιρα και παίκτες που ως τώρα δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.