Άρης: Συζήτηση και για τα μεταγραφικά

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2022

Θόδωρος Καρυπίδης και Αλαν Πάρντιου αναμενόταν να συναντηθούν χθες το βράδυ στην Αθήνα για μια νέα ευρεία συζήτηση γύρω από την ομάδα, κυρίως όμως για μεταγραφικά ζητήματα. Οι «κίτρινοι» ήδη κινούνται για την επιστροφή του Αμπουμπακαρ Καμαρά και φαίνεται ότι το μέλλον αυτής της υπόθεσης θα εξαρτηθεί καθαρά από τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή καθώς είναι στη «μαύρη λίστα» του Μίτσελ και δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά. 

Πληροφορίες της «Μ» και του Metrosport.gr, αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί προοπτική πώλησής του, οπότε όλα θα εξαρτηθούν από το πόσες ομάδες θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του καθώς αναλόγως θα φανούν και οι πιθανότητες του Αρη.

Εντός των επόμενων ημερών θα ληφθούν αποφάσεις για το πρόγραμμα της ομάδας στο διάστημα της διακοπής των 40 ημερών λόγω της πραγματοποίησης της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην προεργασία τους οι «κίτρινοι» έλαβαν προτάσεις για να μετακομίσουν – για περίπου δέκα ημέρες – σε αθλητικό κέντρο του εξωτερικού, λύση η οποία αναμφίβολα είναι η καλύτερη δυνατή ούτως ώστε να δημιουργηθούν και οι προϋποθέσεις προγραμματισμού ισχυρών φιλικών αγώνων για την προετοιμασία της ομάδας. Προφανώς θα ληφθεί υπόψη και ο οικονομικός παράγοντας, κυρίως όμως το πρόγραμμα που θα θελήσει να εφαρμόσει ο Αλαν Πάρντιου. Δεν αποκλείεται δηλαδή να επιλέξει ο Βρετανός να μείνει αρχικά η ομάδα στη Θεσσαλονίκη ακολουθώντας πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και εν συνεχεία να μεταβεί στο εξωτερικό για μια σειρά φιλικών αγώνων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.