Συζήτηση έγινε, εμπλοκή Μπούμπουρα στον Άρη δεν διαφαίνεται

Βασίλης Βλαχόπουλος26 Μαρτίου 2020

Η οικογένεια Μπούμπουρα εμφανίζεται και πάλι να ενδιαφέρεται για τον Άρη, στην προκειμένη περίπτωση, για την ΚΑΕ, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ζήτημα εμπλοκής της. 

Συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έγιναν, πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι πλέον δεν υφίσταται θέμα. Το συγκεκριμένο σενάριο εμπλοκής αναφέρει με σημερινό (26/3) δημοσίευμά της η εφημερίδα «Livesport» καθώς σημειώνει ότι υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Η αλήθεια είναι ότι έγιναν συζητήσεις, η τελευταία μάλιστα πραγματοποιήθηκε περί τα τέλη του Φλεβάρη, φάνηκε όμως ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις εμπλοκής. Το αρχικό «πρόβλημα» είναι το ύψος των χρεών της ΚΑΕ Άρης καθώς λειτουργεί αποτρεπτικά της κατεύθυνσης εμπλοκής της οικογένειας.

Η τελευταία γνωρίζει ότι το λογιστικό χρέος των «κίτρινων» πλησιάζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και υπό αυτά τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι θετική σε κάθε σενάριο ενασχόλησης. Εξάλλου, ο λόγος που τέθηκε το ζήτημα είναι επειδή έχει αποφασίσει την απεμπλοκή της από τον Ήφαιστο Λήμνου καθώς κάθε χρόνο ξοδεύει πολλά λεφτά δίχως να έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις ακόμη και απόσβεσης ενός μικρού μέρους της επένδυσης. Ένα δεύτερο «πρόβλημα» είναι η διαμορφωθείσα οικονομική κατάσταση λόγω του κορωνοϊού. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει η πρόθεση επένδυσης σε μια εταιρία η οποία έχει χρέη αντίστοιχα της ΚΑΕ Άρης και το μυαλό της οικογένειας είναι στην επιβίωση των εταιριών που έχει στην κατοχή της, έχοντας να αντιμετωπίσει (και αυτή) την οικονομική λαίλαπα λόγω της εξάπλωσης του ιού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.