Συσπείρωση από την αδικία ενόψει ΑΕΚ

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2023

Δεν θα μπορούσε να μην χρησιμοποιήσει την ενόχληση που ένιωσαν οι παίκτες του από το έγκλημα των Τζήλου-Καλαμπόκη-Σινιοράκη στην Τρίπολη, για να τους «φτιάξει» ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ ο εορτάζων (έκλεισε τα 54) Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει καλά ότι η αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ πεισμώνει τους παίκτες και θέλει να μετατρέψει αυτόν τον θυμό σε ενέργεια που θα βγει με μεγάλη εμφάνιση την Κυριακή.

Τις δύο τελευταίες μέρες μίλησε αρκετά μαζί τους (το ίδιο και οι συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα) και τους ζήτησε να κρατήσουν τα μηνύματα από τον αγώνα της Δευτέρας, τόσο αγωνιστικά («να μην χάνουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την συγκέντρωσή μας και αδικούμε τους εαυτούς μας»), όσο και κυρίως διαιτητικά («βλέπετε πώς μας αντιμετωπίζουν αρκετοί διαιτητές σε σύγκριση και με τους αντιπάλους μας») και να ρίξουν όλο το βάρος στο ντέρμπι της Κυριακής.

Απάντηση στο-κατά τα λεγόμενα-επιθετικό πλάνο του Αλμέιδα

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στην Τούμπα υποδέχθηκαν με ενδιαφέρον τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Ματίας Αλμέιδα να σχεδιάζει ένα επιθετικό πλάνο για την Τούμπα, καθώς «δεν φοβάται τον ΠΑΟΚ και την έδρα του». Ο Λουτσέσκου έχει ήδη σχεδιάσει την απάντησή του και σε αυτό το σενάριο, αφού ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ομάδα που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στυλ παιχνιδιού. Αν η ΑΕΚ θελήσει να ανοιχτεί, αυτό θα σημαίνει ότι και ο ΠΑΟΚ θα βρει χώρους να εκδηλώσει γρήγορες επιθέσεις. Αρκεί να παίζει σωστά το τρανζίσιον και να είναι καλός στις επιστροφές. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι ομάδα που, ειδικά στην Τούμπα, έχει τον πρώτο λόγο και είναι εκείνη που κυριαρχεί.

Ρεπορτάζ Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.