Σύσκεψη Πολιτείας με τις ομάδες για την οπαδική βία ενόψει play offs

Metrosport Team16 Μαρτίου 2023

Η Πολιτεία ενόψει της έναρξης των πλέι οφ της Super League 1 καλεί τις ομάδες σε έκτακτη σύσκεψη για το θέμα της οπαδικής βίας. Μοναδικός στόχος όλων των φορέων, θεσμών και ΠΑΕ να κυλήσουν όλα ομαλά σ΄ αυτό το μίνι Πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών που θα κριθεί ο πρωταθλητής της περιόδου 2022-23. 

Το παρών στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα δώσουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ παράλληλα θα συμμετέχουν και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Εκ μέρους των ΠΑΕ θα παρίστανται από πλευράς AEK ο Γιώργος Κοσμάς, από πλευράς Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης, από πλευράς Βόλου ο Χάρης Γρηγορίου, από πλευράς Ολυμπιακού ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς, από πλευράς ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης και από πλευράς Παναθηναϊκού ο Γιάννης Παναγιωτίδης, ο Σπύρος Βλάχος και ο Δημήτρης Μουστακαλής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.