ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Αυγενάκης ίσως πρέπει να δώσει εξετάσεις για να κρατήσει τη θέση του»

Metrosport Team07 Μαΐου 2020

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύριζα για τις αφίσες με υβριστικό περιεχόμενο κατά τεσσάρων δημοσιογράφων και ενός νομικού που τοιχοκολλήθηκαν στον Πειραιά και κάλεσαν την Πολιτεία να παρέμβει άμεσα.

Ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, μέσα από τοποθέτηση του καταδικάζει την «επικήρυξη» δημοσιογράφων που έγινε στον Πειραιά.

Ο ίδιος μεταξύ των όσων λέει επιρρίπτει ευθύνες στην πολιτική ηγεσία αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Οι ευθύνες της πολιτικής αθλητικής ηγεσίας είναι σοβαρότατες».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Καταδικάζω απερίφραστα την επικήρυξη δημοσιογράφων αθλητικού μέσου, η οποία, εκτός απ' τη ζωή τους, στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου και καταδεικνύει με εμφατικό και αποτρόπαιο τρόπο την κατάσταση που έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ευθύνες της πολιτικής αθλητικής ηγεσίας είναι σοβαρότατες. Η δήλωση του υφυπουργού αθλητισμού για το συμβάν αντί για σαφείς απαντήσεις, προκαλεί ερωτηματικά. Ίσως εν όψει φημολογούμενου ανασχηματισμού να αισθάνεται ότι πρέπει να δώσει εξετάσεις, για να κρατήσει τη θέση του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.