Σύνθημα νίκης από τον Βιεϊρίνια: «Να σέβεσαι αλλά να μην φοβάσαι τον αντίπαλο»

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2022

Ο Άρης θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης σήμερα το απόγευμα (20/02, 19:30) με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια, να σημειώνει πως «Για μας δεν αλλάζει τίποτα, είναι ένα ντέρμπι και το ξέρουμε, θέλουμε τους βαθμούς» δείχνοντας το κλίμα που επικρατεί εντός των «ασπρόμαυρων» αποδυτηρίων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Αρχικά ανέφερε ο Πορτογάλος: «Ξεχνάμε το παιχνίδι της προηγούμενης Πέμπτης, έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ο σκοπός μας είναι να πάμε εκεί και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας για να μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον νικητή: «Συγκέντρωση, να σέβεσαι τον αντίπαλο, αλλά να μην τον φοβάσαι. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως πάντα κρίνεται. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να κάνουμε τα λιγότερα λάθη και να κερδίσουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το ντέρμπι, όχι μόνο για μας, αλλά και για τους φιλάθλους των δύο ομάδων, οπότε θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».

Για το πως μπορεί να επηρεάσει την αναμέτρηση η αλλαγή προπονητή στον Άρη: «Για μας δεν αλλάζει τίποτα, είναι ένα ντέρμπι και το ξέρουμε, θέλουμε τους βαθμούς. Στα ντέρμπι το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις, αυτό θέλουμε κι εμείς και θα μακάρι να είναι ένα ωραίο ντέρμπι και στο τέλος να πάρουμε εμείς τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.