Συναδινός: «Βρήκε ώριμα έργα ο Αυγενάκης, τι θα παραδώσει;»

Metrosport Team20 Μαΐου 2021

Ο πρώην ΓΓΑ, Ιούλιος Συναδινός, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την ολοκλήρωση του ταρτάν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και τα ώριμα έργα που βρήκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ αναρωτήθηκε τι έργα και σε ποιο επίπεδο θα αφήσει στην επόμενη κυβέρνηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Καυτανζόγλειο και την ολοκλήρωση του ταρτάν:

«Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Μια συγγνώμη για την καθυστέρηση των 2 ετών θα μπορούσε να ειπωθεί από τον κ. Αυγενάκη. Παρέλαβε ένα έργο που ήταν στην τρίτη, τελική φάση, αυτή της επίστρωσης του ταρτάν που διαρκεί 2-3 μήνες και το παρέδωσαν μετά από 2 χρόνια. Είναι απορίας άξιο. Χρειάστηκαν 2 χρόνια. Όταν αλλάζει κυβέρνηση είναι αυτονόητο πως κάποια έργα είναι σε εξέλιξη άλλα είναι πιο ώριμα, τα παραλαμβάνει η νέα κυβέρνηση, είναι κοινοφελή έργα και οφείλει να τα τελειώνει στην ώρα τους. Όταν έρχεται η ώρα να τα παραδώσει στην επόμενη κυβέρνηση είναι ερωτηματικό τι θα παραδώσει.

Ο κ. Αυγενάκης παραλαμβάνει και εγκαινιάζει τα έργα που βρήκε έτοιμα και στην Κρήτη και στο Καυταντζόγλειο και άλλα όπως στις Σέρρες. Καλώς κάνει και τα εγκαινιάζει. Δεν τα ξεκίνησε εκείνος, αλλά η ανησυχία μου είναι: Τι θα παραδώσει όταν θα φύγει; Ποια ώριμα έργα θα παραδώσει στην επόμενη κυβέρνηση;».

Για το ότι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε το Καυτανζόγλειο καθώς το τελευταίο μεγάλο Event πραγματοποιήθηκε το 2009:

«Από το 2009 το Καυτανζόγλειο στερείτο της κατάλληλης άδειας. Ήταν σε μαύρα χάλια. Από το 2015 με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες ολοκληρώθηκε και το βοηθητικό και φτάσαμε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του κεντρικού ταρτάν. Το 2015 ολοκληρώθηκε το πρώτο έργο με 2 ταρτάν και χορτοτάπητες και πήγαμε στο επόμενο. Δεν μπορούν να υπάρξουν δύο εργολαβίες στο ίδιο γήπεδο. Στα χρονοδιαγράμματά μας, δεν πέσαμε έξω. Το Καυτανζόγλειο έχει και άλλα θέματα, τα οποία πρέπει να γίνουν».

Για το ότι η παρουσία του ΠΑΟΚ μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα του:

«Αν η χρήση του από τον ΠΑΟΚ συντελέσει να γίνουν βελτιώσεις είναι καλοδεχούμενες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.