Συνεχίζει τις ψηλές πτήσεις η Αναγέννηση, 1-0 τον ΠΑΟΚ Β!

Metrosport Team10 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετώπισε την Αναγέννηση στην Καρδίτσα σε ένα παιχνίδι το οποίο πέρασε από... 40 κύματα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που υπήρχαν στην πόλη της Βορείου Ελλάδας, με την αναμέτρηση τελικώς να διεξάγεται σήμερα (10/03) και τον ΠΑΟΚ Β΄ να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από τους γηπεδούχους που παραμένουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στη Superleague 2.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη ευτύχησε να βρει πρώτη το γκολ με τον Παναγιώτη Μπάλλα να πιάνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-0 μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ Μπουργάνη. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ το οποίο προηγήθηκε πριν ο Γκίνης στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του γκολκίπερ των «ασπρόμαυρων».

Στο δεύτερο 45λεπτο η μεγάλη ευκαιρία του Μπραμπίγια που σταμάτησε στη συμβολή των δοκών των Θεσσαλονικέων ήταν αυτή που ξεχώρισε σε ένα ημίχρονο που η Αναγέννηση έψαχνε το δεύτερο γκολ ενώ ο ΠΑΟΚ Β ήθελε να πάρει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Μπάλλας (73′ Καρρίκι), Πλέγας (66′ Κουτσιανικούλης), Δημούτσος (82′ Καρανίκας), Μπενγκόα (82′ Πολίτης), Μπραμπίγια (66′ Βιδάλ), Γκίνη.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Καλουτσικίδης (72′ Τσοπούρογλου), Παναγιώτου, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Σαλαμούρας, Ουεντραόγκο, Τσαούσης, Γαϊτανίδης (32′ λ.τ Χατζηστραβός), Τζίμας (72′ Πανίδης), Κούτσιας (72′ Γκορντεζιάνι).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.