Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ, 1-1 με Παναθηναϊκό

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Συνεχίζει την αήττητη πορεία του προς τον τίτλο ο ΠΑΟΚ που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Women's Football League.

O Δικέφαλος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία. Στο 27ο λεπτό οι «ασπρόμαυρες» απείλησαν με τη Χαλατσογιάννη, η οποία βρήκε με παράλληλη τη Βαρδαλή μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ΠΑΟΚ πίεζε αλλά οι φιλοξενούμενες έκλεψαν την μπάλα, βγήκαν στην αντεπίθεση και η Νόιχαους κέρδισε το πέναλτι. Ο Σπυριδωνίδου ανέλαβε την εκτέλεση στο 32' και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτριες του Θαλή Θεοδωρίδη μπήκαν δυνατά και αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 53' η Μήτκου έστρωσε στην Χαλατσογιάννη, η οποία με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ο Δικέφαλος είχε και άλλες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Οι επιλογές του Θεοδωρίδη: Νόιχαους, Κοσκερίδου (82' Κατσάνου), Γκούνη, Αχμέντοβα, Φεραντάνς, Χαλατσογιάννη, Στράντζαλη (60' Στράντζαλη), Βαρδαλή (68' Αργυρίου), Μήτκου, Γιαννακά, Μήτκου, Παπαδοπούλου (82' Τζούρτζεβιτς).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.