Συναντήθηκαν Παλίκουτσα-Τερζής, προχωρούν σε συμφωνίες - Φιλικό με την Μπότεφ στη Βουλγαρία

Γιώργος Στράντζαλης23 Μαΐου 2023

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ρόμπερτ Παλίκουτσα με τον Απόστολο Τερζή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο αθλητικός διευθυντής του Αρη άνοιξε τα χαρτιά του και ενημέρωσε τον προπονητή για τις επαφές που έκανε στο πολυήμερο ταξίδι του στο εξωτερικό, με βασικό αντικείμενο τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Σε πρώτη φάση αξιολογήθηκαν οι μεταγραφικοί στόχοι που αποτελούν προτεραιότητα στην ατζέντα του Παλίκουτσα και όπως προκύπτει με κάποιους από τους βασικούς “στόχους” οι διαπραγματεύσεις είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, Σε σημείο που στον Αρη αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι πιθανόν μέσα στις επόμενες ημέρες να προκύψει συμφωνία με ποδοσφαιριστές.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών πάντως δεν απασχόλησαν μόνο οι μεταγραφές, αλλά επί τάπητος τέθηκε και το ζήτημα των αποδεσμεύσεων παικτών που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν αλλά δεν βρίσκονται στο πλάνο του Αρη. Και προς αυτή την κατεύθυνση αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Φιλικό με την Μπότεφ

Το ζήτημα της ενίσχυσης του ρόστερ δεν ήταν φυσικά το μόνο που απασχόλησε Παλίκουτσα και Τερζή. Στην ατζέντα τους είχαν και το θέμα της προετοιμασίας. Είναι δεδομένο ότι στα μέσα του Ιουνίου ο Αρης θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για δύο φιλικές αναμετρήσεις, μένει να κλειδώσουν οι ημερομηνίες για να ανακοινωθεί το ταξίδι.

Το νεότερο είναι πως οι Κιτρινόμαυροι θα παίξουν φιλικό παιχνίδι με την Μπότεφ Πλόβντιβ στις αρχές Ιουλίου, όταν η ομάδα θα βρεθεί στη Βουλγαρία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Πρόκειται για ένα φιλικό με ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω των σχέσεων που ανέπτυξαν οι δύο σύλλογοι μετά τη δολοφονία του Τόσκο Μποζατζίσκι στη Θεσσαλονίκη από οπαδούς του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια περιστατικού οπαδικής βίας, στην περιοχή του Μεγάρου. Μάλιστα, στις συζητήσεις που είχαν οι δύο σύλλογοι αποφασίστηκε να γίνει φιλικό και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πιθανότατα στην πρώτη διακοπή του νέου Πρωταθλήματος της Super League, στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.