Σημαντική συνάντηση Καρυπίδη – Χαριστέα στην Αθήνα

Γιώργος Στράντζαλης21 Ιουλίου 2020

Η επόμενη μέρα είναι... σήμερα και δεν μπορεί να περιμένει. Η οργάνωση, όσον αφορά αγωνιστικά και ευρύτερα θέματα σχεδιασμού αποτελεί προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους» και τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε σειρά τις επόμενες ώρες, καθώς Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας θα βρεθούν στην Αθήνα. Οι δύο άνδρες θα έχουν συνάντηση με φόντο το οργανόγραμμα της νέας σεζόν, στην οποία πιθανόν να συμμετέχει και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος.  

Επικεφαλής της ΠΑΕ και διευθυντής ποδοσφαίρου αναμένεται να ανταλλάξουν απόψεις, τόσο για το μπάτζετ, όσο και για θέματα στελέχωσης της εταιρείας, τα οποία επίσης απασχολούν. Παράλληλα, θα αναφερθούν και σε μεταγραφικά ζητήματα, καθώς ήδη έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένοι στόχοι με τους οποίους γίνονται επαφές. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να γίνει συζήτηση επί της ουσίας, όσο εκκρεμεί το θέμα των ban και ειδικά εκείνο, εξαιτίας της έκδοσης δελτίου στον Φιορίν Ντουρμισάι. Τα πάντα θα κριθούν στο CAS, αλλά ακόμη είναι άγνωστο πότε θα οριστεί η μέρα εκδίκασης.  

Περισσότερα και γι' αυτό το θέμα και το πώς θα γίνουν οι μεταγραφικοί χειρισμοί αναμένεται να προκύψουν μετά τη συνάντηση Καρυπίδη-Χαριστέα. Πρόκειται πάντως για μία σημαντική σύσκεψη, στη διάρκεια της οποίας θα παρθούν (και) οριστικές αποφάσεις σχετικά με το υπάρχον ρόστερ, αλλά και για τους πρώτους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας με τους οποίους υπάρχουν προφορικές συμφωνίες.  

Στο μεταξύ, στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης συσκέφθηκαν εχθές ο Άγγελος Χαριστέας και ο Μίκαελ Ένινγκ για θέματα που αφορούν τη διαμόρφωση του νέου ρόστερ. Συγκεκριμένα, συζήτησαν το πλάνο με το οποίο θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν (βλ. πιθανόν να αλλάξει το σύστημα σε 4-3-3), θα αποτελέσει άλλωστε και τη βάση των μεταγραφών, τη διαχείριση του υπάρχοντος υλικού καθώς επίσης και οργανωτικά θέματα του αγωνιστικού τμήματος. Επίσης, ασχολήθηκαν με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, αυτούς που βρίσκονται ήδη στη λίστα αλλά και με κάποιους που έχουν προταθεί πρόσφατα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.