Συνάντηση Γκαρσία με τον Πουρλιοτόπουλο για τη Β' ομάδα

Metrosport Team19 Ιουνίου 2021

Άμεσα, εντός των επομένων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καθοριστική συνάντηση του Πάμπλο Γκαρσία  με τον διοικητικό υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο. 

Από την συνάντηση αυτή, αναμένεται να προκύψει και το τελικό αποτέλεσμα της συνεργασίας του Γκαρσία με τον Δικέφαλο προκειμένου να αναλάβει τα ηνία, της υπό διαμόρφωση, νέας ομάδας του συλλόγου, που θα συμμετέχει  στο Πρωτάθλημα της Superleague 2. 

Από τις έως τώρα ενδείξεις, αλλά και πληροφορίες, προκύπτει το συμπέρασμα πως ο Γκαρσία αναμένεται να αποδεχθεί την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, έτσι όπως την είχε καταθέσει στην τηλεδιάσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου. 

Θυμίζουμε πως ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ για ακόμη δύο χρόνια. Πρόθεση των επιτελών του Δικεφάλου, είναι να προσφέρουν στον Πάμπλο Γκαρσία, όλα τα εχέγγυα, προκειμένου να εργαστεί παραγωγικά σε ένα περιβάλλον, στο οποίο αφενός η ομάδα που θα καθοδηγήσει θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αφετέρου θα μπορέσει να αναδείξει την αξία αρκετών παικτών που θα συμμετέχουν στο ρόστερ της.

Υπέρ της απόφασης για την παρουσία του Γκαρσία σε αυτή την νέα ομάδα του ΠΑΟΚ, τάσσονται και στενοί συνεργάτες του πετυχημένου τεχνικού, οι οποίοι τον παροτρύνουν να πει το τελικό ναι. Ο Γκαρσία μαζί με τον Σνάουτσνερ, βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, όπου και παρακολούθησαν σεμινάρια προπονητικής για το δίπλωμα της UEFA που θέλουν να κατοχυρώσουν οι δύο άνδρες.

Νέα σενάρια για τον Ολίβα

Παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει εστιάσει την προσοχή του στην απόκτηση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα της Κάλιαρι, σε Ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν πως ο Δικέφαλος δεν έχει βγάλει από το κάδρο του, τον 25χρονο Ουρουγουανό μέσο, Κριστιάν Ολίβα, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί έντονα, τις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Μάλιστα αναφέρουν:

«Η Κάλιαρι θέλει να μειώσει το μπάτζετ κόβοντας μισθούς και αποδοχές ποδοσφαιριστών και το συμβόλαιο του Ολίβα είναι ένα από αυτά από τα οποία θέλει να απαλλαγεί. Κατά συνέπεια και ο Ουρουγουανός θα πρέπει να αξιολογήσει τις προτάσεις που έχει από Ελλάδα με καλύτερη αυτή του ΠΑΟΚ και λογικά τις επόμενες εβδομάδες θα αποχαιρετήσει τουλάχιστον μέχρι το 2022 τη Σαρδηνία». Ο Ολίβα έχει συμβόλαιο με την Κάλιαρι, έως το 2023.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.