Συνάντηση Μανδαλιανού με την Αρμενική Εθνική Επιτροπή

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2020

Ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, συναντήθηκε με μέλη της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής και συζήτησε μαζί τους για την οργανωμένη πολεμική επίθεση που δέχεται η Αρμενία από το Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, υπό τη στήριξη της Τουρκίας και εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στο λαό της Αρμενίας, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού.

Την Αρμενική Εθνική Επιτροπή εκπροσώπησαν οι Χοβίκ Κασαπιάν, Γκάρο Ναντιάν και Μοσές Αγιανιάν, οι οποίοι ζήτησαν τη συμπαράσταση και στήριξη του Δήμου Κορδελιού -Ευόσμου προς τον αρμενικό λαό, ο οποίος δοκιμάζεται για μια ακόμα φορά σκληρά, εξαιτίας της αστάθειας που υπάρχει στην περιοχή, από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης έως και σήμερα. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η θρησκεία, τα ήθη και η ιστορία των δυο λαών, έχουν δημιουργήσει δεσμούς βαθιάς φιλίας μεταξύ των δύο χωρών και για αυτό ο Δήμος στέκεται στο πλευρό των Αρμενίων.

«Με τους Αρμένιους μάς συνδέει η κοινή μοίρα των λαών μας, οι οποίοι έχουν επιβιώσει από διωγμούς και γενοκτονίες, γι' αυτό και είναι υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα τους», δήλωσε ο κ. Μανδαλιανός, τονίζοντας πως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα φέρει ψήφισμα με προτάσεις που θα δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη του Δήμου προς το δοκιμαζόμενο λαό της Αρμενίας.

Από την πλευρά τους τα μέλη της αρμενικής κοινότητας ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο, με τον οποίο θα βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.