Σύμφωνο συνεργασίας ΕΣΟΑ-Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης!

Βασίλης Μάστορας24 Ιουνίου 2021

Ανήμερα της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, στην έδρα της Hellenic Olympic Committee και παρουσία του Προέδρου της κ. Σπύρου Καπράλου, η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες-ΕΣΟΑ υπέγραψε Σύμφωνο Συνεργασίας με το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, επισφραγίζοντας με τον πιο επίσημο τρόπο την σύμπλευση των μελών της ελληνικής Ολυμπιακής Οικογένειας που έχουν ως κοινό στόχο τη διάδοση του μηνύματος της Ολυμπιακής Ημέρας αλλά και τη συνδιοργάνωση του Olympic Day RunGREECE!!! 

Κατά την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας σημειώθηκε η ύψιστη σημασία της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας τόσο για την παγκόσμια Ολυμπιακή οικογένεια όσο και για την Ελλάδα καθώς και ο στόχος ο θεσμός του Οlympic Run να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις πέραν της Θεσσαλονίκης. 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κ. Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο κος Στυλιανός Αγγελούδης, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και π. πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου και ο κ. Μανώλης Κολυμπάδης, γγ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Πρόεδρος της ΕΣΟΑ κα Voula Kozompoli και η Δρ. Κυριακή Ουδατζή, Γενική Διευθύντρια του ''Olympic Day Run'' Gr και Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου. 

Το επετειακό έτος 2021 (200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και 125 από τους Α' Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896), το 4ο “Olympic Day Run” Greece θα πραγματοποιηθεί, με μια μεγαλειώδη διοργάνωση επανεκκίνησης του αθλητισμού, η οποία θα στείλει το ηχηρό μήνυμα των Ολυμπιακών αξιών, πιο επίκαιρο από ποτέ. Το 4o Olympic Day Run GREECE συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το Ολυμπιακό Μουσείο, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, τον Δήμο Θεσ/νίκης, τον ΣΕΓΑΣ και το ΔΚΟ «Olympia».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.