Συμφώνησε με τον Αντρέ Γκρέι ο Άρης - Έρχεται το Σάββατο!

Γιώργος Στράντζαλης28 Ιουνίου 2022

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Αντρέ Γκρέι. 

Οι «κιτρινόμαυροι» λίγο πριν αναχωρήσουν για την Αυστρία, ενημέρωσαν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 31χρονο επιθετικό. 

Ο παίκτης αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη το προσεχές Σάββατο για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει τριετή διάρκεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει το deal, χωρίς να αποκλείεται πάντως να ασχολείται και με άλλες μεταγραφικές υποθέσεις

Ποιος είναι ο Γκρέι

 Ο Γκρέι φέτος αγωνίστηκε στην ΚΠΡ, έχοντας 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 10 τέρματα. Στο παρελθόν ο έμπειρος στράικερ έχει φορέσει τις φανέλες των Σρούσμπερυ, Λούτον, Χίνκλεϊ Γιουνάιτεντ, Μπρέντφορντ και Μπέρνλι. 

 Στην Premier League μετράει 115 αγώνες, με 23 γκολ και 8 ασίστ, ενώ στη Championship έχει 146 παιχνίδια, με 56 τέρματα και 20 ασίστ. Η καλύτερη σεζόν του παραμένει εκείνη τη σεζόν 2015/15 με τη Μπέρνλι στη Championship, σκοράροντας 25 τέρματα, κερδίζοντας το βραβείο του πρώτου σκόρερ, αλλά και του πολυτιμότερου παίκτη της κατηγορίας, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.