Συμφώνησαν οι σούπερσταρ του ΝΒΑ: «Να παίξουμε μπάσκετ»

Metrosport Team13 Μαΐου 2020

Συμφώνησαν να ξαναμπούν στο παρκέ οι σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Σύμφωνα με το YahooSports, τηλεδιάσκεψη έγινε ανάμεσα σε παίκτες του ΝΒΑ και του προέδρου της ένωσης των παικτών, Θάντερ Κρις Πολ, με στόχο να ελεγχθεί το ενδεχόμενο επιστροφής στην αγωνιστική δράση. 

Όλοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να τελειώσει η σεζόν. Μια κίνηση που μπορεί να βάλει σε σκέψεις τους υπεύθυνος για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος αφού πλέον έχουν περάσει δύο μήνες από την στιγμή που ανακοινώθηκε η αναστολή λόγω του κορωνοϊού

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι ΛεΜπρον Τζέιμς, Στεφ Κάρι , Άντονι Ντέιβις, Κέβιν Ντουράντ, Κάουι Λεονάρντ, Ντάμιαν Λίλαρντ, Ράσελ Ουέστμπρουκ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

Σε 2-4 εβδομάδες θα παρθεί απόφαση για την επανέναρξη της σεζόν

Από την πλευρά του, ο Άνταμ Σίλβερ, στη συνομιλία του με τους ιδιοκτήτες των ομάδων αφού τους ενημέρωσε για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και τους κινδύνους που εγκυμονεί μια επιστροφή στη δράση, τόνισε ότι θα ανακοινώσει την οριστική του απόφαση σε 2-4 εβδομάδες. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι το τι θα γίνει εάν βρεθεί εκ νέου ένα θετικό δείγμα του ιού. Ο Σίλβερ σημείωσε χαρακτηριστικά «Εάν ένα δείγμα αποδειχθεί αρκετό για να διακοπεί το πρωτάθλημα, τότε πιθανότατα δεν θα πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό τον δρόμο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.