Συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη διαμονή

Metrosport Team06 Ιουνίου 2020

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη 39 αλλοδαπών που διαμένουν παράνομα στη χώρα προχώρησε η αστυνομία. Οι έλεγχοι έγιναν από τις 13:00 έως τις 23:30 την Παρασκευή 5/6 στη Θεσσαλονίκη. Τα συγκεκριμένα άτομα συνελήφθησαν, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν σε τμήματα διαχείρισης μετανάστευσης.

Σύλληψη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας συνελήφθη χθες το απόγευμα και ένας 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε στην παλιά Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας να μεταφέρει με το αυτοκίνητο εννέα άτομα που δεν είχαν έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε και επέδειξε πλαστό έγγραφο ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά - προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, συμμορία, αντίσταση και πλαστογραφία. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος μεταφοράς ερευνάται.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.