Συγκλονιστικός Βιεϊρίνια: Τι είπε για το περσινό νταμπλ του ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό του

Metrosport Team19 Απριλίου 2020

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογαλικό κανάλι και συγκλονίζει περιγράφοντας την περσινή ιστορική σεζόν για τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου τόνισε πως έκλαψε όταν συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του μετά τον τραυματισμό του και χαρακτήρισε ως μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του την αποθέωση που γνώρισε στο ματς-φιέστα με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή του μερικά χρόνια αργότερα: «Έπρεπε να με πουλήσει ο ΠΑΟΚ. Δεν ήθελα να φύγω. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να φύγω στο τέλος της σεζόν. Επέστρεψα για την αγάπη που έχω στο σύλλογο. Είχα πιο συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις, αλλά το συζήτησα με τη γυναίκα μου και αποφασίσαμε να γυρίσω».

Για τον τραυματισμό του στο ματς με την ΑΕΛ: «Όταν ο Σαββίδης ανέλαβε την ομάδα ο κόσμος άρχισε να ονειρεύεται τίτλους. Πόνεσα περισσότερο από τον τραυματισμό, όταν ήξερα ότι δεν θα μπορέσω να παίξω στο παιχνίδι των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου, γιατί έκανα μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα μου».

Για την ιστορική συμμετοχή του στο ματς-φιέστα με τον Λεβαδειακό: «Όταν μου είπαν να ετοιμαστώ να μπω, δεν το πίστευα! Δεν ήταν μόνο του ότι συμμετείχα σε ένα ματς που γράφονταν ιστορία για το σύλλογο, αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο, γιατί δεν πιστεύω ότι μέχρι τώρα έχει μπει κάποιος να αγωνιστεί με ρήξη χιαστών. Ήταν από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και της ζωής αυτό που έζησα. 30.000 κόσμος να φωνάζει το όνομα μου. Είναι μία ημέρα που τη βάζω δίπλα με την κατάκτηση του EURO.

Στο τέλος, ξέσπασα σε κλάματα που δεν μπορούσα να βοηθήσω. Είχα ήδη κάνει την επέμβαση, δεν αισθανόμουν πόνο. Σε κάποια στιγμή ο Σέρτζιο Ολιβέιρα μου δίνει τη μπάλα και εγώ τον έβρισα! Δώσε μου πάσα, αλλά δώσ' την μου στο αριστερό, τον είπα (γέλια). Δεν γίνεται να σε αποθεώνει τόσος κόσμος και να μην ακουμπήσεις μπάλα, μου απάντησε!»

Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: «Αυτό που πετύχαμε δεν ήταν μόνο ένα όνειρο δικό μου, αλλά ένα όνειρο μίας ολόκληρης πόλης, εκατομμυρίων φίλων του ΠΑΟΚ!».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.