«Το αίμα του είναι ασπρόμαυρο!» - Συγκλόνισε ο μπαμπάς του Γιαννάκη στον αέρα του Metropolis 95,5

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2021

Συγκλόνισε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο πατέρας του Γιαννάκη, του πιο πιστού φιλάθλου του ΠΑΟΚ

Ο Λουκάς Μήλιος που περνάει έναν καθημερινό αγώνα ευχαρίστησε δημοσίως την οικογένεια του ΠΑΟΚ, αλλά και τον κόσμο για την στήριξη που παρέχουν στον γιο του, ενώ αναφέρθηκε στην βράβευση του Γιαννάκη και φίλου του Άρη στο ντέρμπι των δυο ομάδων στο Παλατάκι, ενώ αποκάλυψε ποιον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου θέλει να δει από κοντά ο Γιαννάκης.

«Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο και εκ μέρος του Γιαννάκη. Να έχουμε όλοι την υγεία μας. Με ενημέρωσαν από την ομάδα ότι θα γίνει η βράβευση στο ντέρμπι με τον Άρη. Χαρήκαμε γι΄ αυτή την κίνηση και το παιδί του Άρη είναι πιο μικρό σε ηλικία από τον Γιαννάκη. Ήταν συγκλονιστική και συγκινητική στιγμή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Την επομένη μετά την βράβευση δεν θα σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνό μου. Όλοι μου έλεγαν ότι βούρκωσαν στο σκηνικό με τον Γιαννάκη και τον φίλο του Άρη. Ήταν ένα ευχάριστο γεγονός. Ο αθλητισμός ενώνει. Το είπα και στον κύριο Χατζόπουλο και τον ευχαριστώ για την αγάπη του στον Γιαννάκη. 

Ο Γιαννάκης έκανε προσευχές στην Παναγία να κερδίσει ο ΠΑΟΚ έστω με ένα καλάθι και η ευχή του πραγματοποιήθηκε νικώντας ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη. Από ένα έτος είμαστε σε γιατρούς και θεραπείες. Τον φέραμε σιγά σιγά μετά τα 16 σ΄ αυτή τη θέση. Είναι βαριά η βλάβη στον εγκέφαλο του παιδιού μου. Δόξα τω Θεό ο Γιαννάκης ζει και χαίρεται με την αγάπη του ΠΑΟΚ 40 χρόνια. 

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την στήριξη και εύχομαι να είναι όλοι πάντα καλά. Ο Γιαννάκης του αγαπάει όλους και εγώ από την πλευρά μου τους ευγνωμονώ. Να ζήσει χίλια χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένειά του. Τους εύχομαι να είναι όλοι καλά. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές με τον Γιαννάκη. Έχει δικαίωμα ο Γιαννάκης να ζήσει και γι΄ αυτό παλεύουμε κάθε μέρα. Μας δίνει δύναμη ο Γιαννάκης. Έχω ειδική υποδομή για να τον αλλάζουμε και να τον κάνουμε μπάνιο. Ότι θέλει προσπαθούμε να του παρέχουμε. 

Το αίμα του Γιαννάκη είναι ασπρόμαυρο. Παίρνει βελτίωση στην αντίληψη και στην νοημοσύνη γιατί έχει ενδιαφέρον και μεράκι για τον ΠΑΟΚ. Στο γήπεδο είναι έντονος, καταλαβαίνει τα πάντα και όταν επιστρέφουμε σπίτι αναλύουμε τι είδαμε. Ξέρει τι ηλικία είναι ο Λουτσέσκου, ο Γκαρσία, ξέρει για τους ποδοσφαιριστές πράγματα. Παρακολουθεί όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Από τους ενεργούς παίκτες τους αγαπάει όλους, αλλά μ΄ αυτόν που έχει τρέλα είναι τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και θέλει να τον δει από κοντά. Τον εκτιμά πολύ για την διάθεση που δείχνει ο Σέρβος στο γήπεδο. Έχει σεβασμό και αγάπη και στον Βιεϊρίνια και στην γυναίκα του, τη Βάσω. Ο

 Γιαννάκης έχει δικαίωμα να ζήσει με τον τρόπο και την στήριξη την δικιά μας. Ο Θεός είναι μεγάλος, η ζωή συνεχίζεται. Ο Γιαννάκης σας αγαπάει όλους. Και η μαμά του κάνει μεγάλο αγώνα, τον ταΐζει εδώ και 40 χρόνια γιατί δεν μπορεί να πιάσει το κουτάλι να φάει. Να φύγει αυτό το κακό με τον κορωνοϊό και ο κόσμος να έχει την υγεία του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.