Συγκίνηση στο φιλικό ΠΣΑΤ - Αστυνομίας για τη μνήμη του Άλκη

Κωστής Παναγιώτου23 Μαρτίου 2022

Στο Καυτανζόγλειο στάδιο πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, με το μοναδικό μήνυμα να μην θρηνήσουμε ξανά άλλες απώλειες.

Η ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αντιμετώπισε τη Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης σε φιλική αναμέτρηση, με την υποστήριξη της Winmasters. Συμμετείχαν ενεργά και μεγάλες προσωπικότητες των βετεράνων παικτών όλων των ομάδων, όπως μπορείτε να διακρίνετε στις φωτογραφίες που παραθέτουμε, μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Γιώργος Κούδας και ο Γιάννης Βένος.

Επίσης, στο φιλικό αγώνα παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ενώ βραβεύτηκε ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης και επικοινωνίας, Δημήτρης Γαλαμάτης όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης. 


Το μήνυμα που εστάλη ήταν ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση. «Ναι στο παιχνίδι. Όχι στη βία».

Χορηγός της πολύ όμορφης εκδήλωσης ήταν η winmasters.

Παρόντες στο φιλικό ήταν η θεία και ο θείος του δολοφονημένου Άλκη, οι οποίοι παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν έδωσαν το παρών και ευχή όλων ο θάνατος του 19χρονου να είναι το εφαλτήριο για μια κοινωνία και έναν αθλητισμό χωρίς βία. Μάλιστα η θεία του Άλκη Καμπανού είχε μαζί της και μια φωτογραφία του ανιψιού της.

Ο θείος του 19χρονου μίλησε στο Metropolis 95.5: «Δεν θέλουμε να ξεχαστεί. Από εμάς δεν θα ξεχαστεί σίγουρα, αλλά θέλουμε αυτό να συμβεί σε όλη την κοινωνία. Θέλουμε ο Άλκης να ζει στις καρδιές όλων»

Στη διάρκεια του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.