Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου

Χάρης Δημαράς16 Φεβρουαρίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή πίτας του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου σε γνωστό bar restaurant της Καλαμαριάς. 

Πρόκειται για τον όμιλο που έχει σκοπό την διάδοση της ιδέας του Απόλλωνα σε συνάρτηση με το ποντιακό στοιχείο, το οποίο και εκπροσωπεί ο σύλλογος από τη μέρα της ίδρυσής του το 1926. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο φίλαθλος Δημήτρης (Μήκιας) Παρασκευόπουλος, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Χρήστος Χαραβόπουλος, Σωτήρης Ουσταμπασίδης και Χρήστος Σολομωνίδης.  

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Άρης Τεμεκενίδης, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων. «Δεν έχουμε πολυτέλεια για διχόνοια. Ο Απόλλων συρρικνώνεται. Όποιος το καταλαβαίνει πρέπει να ξυπνήσει», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ομίλου Μιχάλης Φωτιάδης, που προανήγγειλε ταξίδι στον Πόντο στο διάστημα 14-22 Ιουλίου για τα μέλη του Ο.Φ.Α.Π.. Ευχαρίστησε παράλληλα για την προσφορά του τον πρώην πρόεδρο, Βασίλη Ανατολίτη, ο οποίος επίσης ήταν παρών. 

Δείτε όλο το βίντεο της εκδήλωσης 

Δείτε φωτογραφίες

Ο πρόεδρος του Ομίλου, Μιχάλης Φωτιάδης 

Το μέλος του Ομίλου Γιώργος Πιαστόπουλος με τον βετεράνο και βραβευθέντα Σωτήρη Ουσταμπασίδη  

Όλες οι τιμητικές πλακέτες 

Τραπέζι βετεράνων του Απόλλωνα χθες στην εκδήλωση

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.