Κώστας Εξάρχου: Εκανε δωρεά τα σπίτια του στον Ηρακλή - Συγκίνηση Ατματζίδη,Τιμονίδη

Metrosport Team16 Απριλίου 2021

Ο Κωνσταντίνος Εξάρχου υπήρξε αθλητής του Ηρακλή στο αγώνισμα της δισκοβολίας και ήταν αγαπητός από όλους τους αθλητές της γενιάς του, ανεξαρτήτως ομάδας. Το παρατσούκλι του ήταν «Μπαμπίνος» και επί χρόνια βοηθούσε όλους τους αθλητές στην αίθουσα βαρών. Φεύγοντας από τη ζωή αποφάσισε να αφησει την περιουσία του (δύο διαμερίσματα) στην αγαπημένη του ομάδα. 

Φανερά συγκινημένοι οι Νίκος Ατματζίδης και Σάββας Τιμονίδης μιλούν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την κίνηση του αυτή. 

Ατματζίδης: «Είμαι συγκινημένος με την κίνηση του κ. Έξαρχου. Μακάρι να μπορούσαν να τον μιμηθούν και άλλοι. Ο Γιάννης ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε αφήσει την περιουσία του για την ομάδα. Μπράβο του και μακάρι ο Θεός να τον έχει καλά εκεί που είναι. Με συγκινεί αυτό».

Τιμονίδης: «Ο Κώστας δεν ήταν αθλητής καριέρας αλλά έκανε αθλητισμό για το κέφι του. Έκανε σφαίρα και δίσκο. Συνέχισε μέχρι πριν το θάνατο του να έρχεται στο στάδιο, να μιλά με τους αθλητές, να παίζει μπασκετάκι, να τους συμβουλεύει και είχε την αγάπη όλων. Δεν είχαμε ποτέ μια τέτοια κίνηση στο στίβο. Είναι ο πρώτος που δίνει την περιουσία του στο στίβο του Ηρακλή». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.