Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του αδικοχαμένου 26χρονου Μάνου Καζαντζόγλου

Metrosport Team10 Μαΐου 2020

Η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή Μάνου Καζαντζόγλου σε περιοχή στο όρος Παγγαίο είχε σοκάρει όλη την Ελλάδα.

Ο 26χρονος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ αθλούνταν σε περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή της Εικοσιφοίνισσας στο όρος Παγγαίο.

Το θέμα έφτασε και στην Αθήνα και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Θωμάς Καζαντζόγλου, συγκίνησε με την εξομολόγησή του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

«Ο Μάνος ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση. Ήταν ένα παιδί που ήταν με όλους φίλος και κανείς δεν μπορεί να πει κάτι κακό για εκείνον. Είχαμε πολλά όνειρα για εκείνον. Να τελειώσει τις σπουδές του, να του φτιάξουμε ένα γυμναστήριο, να εξελιχθεί προπονητικά. Έκανε πολύ απαιτητικές προπονήσεις και του έλεγα ότι πρέπει να προσέχει και ότι θα κουραστεί, αλλά εκείνος μου απαντούσε ότι δε θα πάθαινε τίποτα… Όση ζωή μας απομένει θα πορευτούμε με αυτό το παράπονο, που έφυγε νωρίς. Ήταν η ψυχή μας, είναι πόνος αβάσταχτος αυτό που ζούμε… Η Παναγία το επέλεξε, τον πήρε μαζί της, θα το αντέξουμε κι αυτό. Θα τον θυμόμαστε πάντα κι εύχομαι ποτέ κανένας γονιός να μη θάψει το παιδί του» είπε ο πατέρας του άτυχου νέου.

Για τον Μάνο Καζαντζόγλου μίλησαν και ο συνεργάτης του στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Θράκης, Ανέστης Σπυριάδης, και ο προπονητής του στην Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, Θεόφιλος Παπαδόπουλος.

Δείτε τις δηλώσεις στο 1:16:00 του βίντεο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.