Συγκέντρωση σωματείων και προπονητών στο Ολυμπιακό Μουσείο

Χρήστος Λιάπης04 Μαρτίου 2020

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Μακεδονίας αναφέρει: "Tα τελευταία κρούσματα βίας στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο που είχαν ως αποτέλεσμα την αμαύρωση και την απαξίωσή του, οδήγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην αναβολή των πρωταθλημάτων αρμοδιότητάς της, το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου 2020.

Με μοναδικό στόχο να μην χαθεί το όραμά μας για ένα υγιές ποδόσφαιρο, προσιτό και προσφιλές σε όλη την κοινωνία μας, καλούμε όλα τα σωματεία της ΕΠΣΜ και τους προπονητές των ομάδων να παραβρεθούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 και ώρα 12.00, στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης (συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και 3ης Σεπτεμβρίου, πλησίον Εθν. Καυτανζολγείου Σταδίου), προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να εξευρεθούν από κοινού λύσεις για την απάλειψη του επαχθούς φαινόμενου της βίας στα γήπεδα, από όπου και όποιον και αν προέρχεται.

Η παρουσία του σωματείου και των προπονητών των ομάδων είναι άκρως απαραίτητη, επειδή είναι υποχρέωσή μας να προστατέψουμε τα παιδιά μας από φαινόμενα και αθλιότητες που τα αφήνουν απροστάτευτα και τα οδηγούν σε λύσεις μακριά από τον αθλητισμό και μια υγιή και παραγωγική κοινωνία".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.