Σβαμπ: Του... έσπασε το αλάνθαστο ο Κουέστα

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2023

Για το 9 στα 9 από την άσπρη βούλα στην Super League πήγαινε ο Στέφαν Σβαμπ αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Αυστριακός παίκτης του ΠΑΟΚ, απόντος του Κούρτιτς, ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στην Τούμπα που καταλογίστηκε με την βοήθεια του VAR αφού ο Ιτούρμπε βρήκε την μπάλα με το χέρι.

Ο Σβαμπ με μία εκτέλεση που δεν ήταν πάντως κακή, είδε τον Κουέστα να ακουμπάει την μπάλα και να την στέλνει στο δοκάρι, στερώντας του την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ αλλά και υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του χαμένη εκτέλεση πέναλτι στην Super League. Ο χαφ των ασπρόμαυρων, μέχρι την χθεσινή εκτέλεση είχε καταλογισμό  8/8 στις εκτελέσεις από την άσπρη βούλα στο πρωτάθλημα ενώ είχε χάσει μόλις ένα, στον θεσμό του Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι με τη Λαμία τον Μάρτιο του 2021. 

Από την πλευρά του ο Χουλιάν Κουέστα έφτασε τις έξι αποκρούσεις πέναλτι στο ελληνικό Πρωτάθλημα και δεύτερη στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα έφτασε τον Γιώργο Παντζιαρά στην 6η θέση των τερματοφυλάκων του Άρη σε αγώνες, με 114 παιχνίδια Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.