Σβαμπ: «Το πακέτο στον ΠΑΟΚ μου ταιριάζει» - Οι συνήθειες που άλλαξε στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team04 Ιουλίου 2022

Μεγάλη συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, έδωσε ο Στέφαν Σβαμπ, με τον Αυστριακό μέσο να κάνει ειδική αναφορά στον ΠΑΟΚ, τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους «ασπρόμαυρους», το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική Αυστρίας, ενώ στο άρθρο αναφέρουν χαρακτηριστικά πως Παναθηναϊκός, Ζυρίχη, Κάλιαρι, Μόντσα και Σίβασπορ τον είχαν στο μπλοκάκι τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέφαν Σβαμπ:

Για το όνειρο της Serie A καθώς υπήρχαν προτάσεις από Κάλιαρι και Μόντσα: «Έτσι νομίζω. Σε δύο χρόνια θα γίνω 34 αλλά δεν ήθελα να παίξω... πόκερ αυτήν την στιγμή. Ο ΠΑΟΚ εκπλήρωσε τις προϋποθέσεις μου. Το πακέτο στον ΠΑΟΚ μου ταιριάζει. Και όσον αφορά τα αθλητικά και όσον αφορά τα οικονομικά και ως προς την ποιότητα ζωής αφού η πόλη είναι δίπλα στη θάλασσα. Είχα αρκετές επιλογές σε αναμονή Ζυρίχη, Παναθηναϊκό, Σίβασπορ όπως και από την Κάλιαρι και Μόντσα. Επίσης υπήρχε ενδιαφέρον από την Κύπρο αλλά και τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας».

Για το ενδιαφέρον από ομάδες της Αυστρίας: «Η LASK ρώτησε για μένα αλλά αν γυρνούσα, η Ραπίντ Βιέννης θα ήταν η πρώτη μου επιλογή».

Ενώ για το αν θα επιστρέψει στην Εθνική με τον Ράγκνινκ στον πάγκο: «Η ανατροπή ολοκληρώθηκε. Ποτέ δεν ήμουν τόσο μακριά όσο τώρα».

Για τις ελληνικές συνήθειες του: «Δέχεσαι την κουλτούρα, καταλαβαίνεις γιατί τα πράγματα φαίνονται... ασυνήθιστα: ο καφές πίνεται κρύος, όχι δείπνο πριν τις 9.00 το βράδυ αλλά υπάρχει απογευματινός ύπνος. Το καλοκαίρι κατά μέσο όρο η θερμοκρασία είναι στους 35 βαθμούς».

Για το φετινό σύνολο του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες φιλοδοξίες, έχουμε ανανεωθεί και έχουμε πολλές δυνατότητες. Αυτό μας δίνει μία νέα ένταση»

Για το πρωτάθλημα: «Υπάρχουν πολλά ντέρμπι στα πλέι οφ, ντέρμπι με φαναττικούς οπαδούς. Εδώ το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζεται διαφορετικά, έχω μάθει να... αγαπάω τους τρελούς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.