Survivor-Spoiler: Έξαλλη η Ασημίνα με τον Τζέιμς Καφετζή

Metrosport Team02 Απριλίου 2024

Χαμός θα γίνει στο αποψινό (2/4) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Τζέιμς Καφετζή.

 Οι εντάσεις θα αρχίσουν κατά τη διάρκεια του τρίτου αγώνα ασυλίας και θα συνεχιστούν στο συμβούλιο του νησιού, παρουσία του Γιώργου Λιανού. Η Ασημίνα εκνευρίζεται τόσο πολύ που πετάει το μικρόφωνό της και αποχωρεί έξαλλη.

 «Ρώτησα τη Σταυρούλα ποια θεωρεί ευκολότερο πόντο και μου είπε ότι με τις βολές που έκανε η Ασημίνα, θεωρεί ότι είναι πιο εύκολη αντίπαλος. Οπότε βγαίνει και τη διαλέγει! Η Ασημίνα εκείνη τη στιγμή μας λέει “μισό λεπτό εγώ δεν ξέρω καν αν θα παίξω”. Πάει στον γιατρό και γυρνάει και λέει ότι τελικά δεν θα παίξει!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Η Ασημίνα απάντησε, λέγοντας: «Απλά τώρα έχει τεντώσει το σχοινί για μένα. Μπαίνω και παίζω με το δικό μου ρίσκο. Αυτό δεν απασχολεί κανέναν Τζέιμς και καμία Μπλε ομάδα! Αν εγώ τραυματιστώ χειρότερα, απασχολεί εμένα».

 Τότε, ο Τζέιμς υποστηρίζει ότι τον έβρισε αισχρά και εκείνη γίνεται έξω φρενών. «Η Ασημίνα πέταξε εκνευρισμένη το μικρόφωνο της και αποχώρησε από το συμβούλιο», εξηγεί ο Γιώργος Λιανός.

 Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.