Survivor: Με αυτή την κίνηση πάει για τηλεθέαση άνω του 25% - Έρχονται τα πάνω κάτω

Metrosport Team19 Μαρτίου 2022

Αλήθεια, όταν βλέπαμε εκείνο το επικό τρέιλερ με την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor, πόσοι πίστευαν ότι μόλις πέντε εβδομάδες αργότερα, το μοντέλο θα άφηνε τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου; Η συμμετοχή της δεν στέφθηκε με επιτυχία, η Κάτια δεν έφερε ούτε νίκες, ούτε νούμερα τηλεθέασης στο ριάλιτι κι έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε την απόφαση για μια δραστική αλλαγή. Τι είδαμε στο τρέιλερ του επεισοδίου του Σαββάτου (19/3); Οι παίκτες λαμβάνουν ένα μήνυμα από την παραγωγή για ένα έκτακτο συμβούλιο νησιού.

Εκεί ο Γιώργος Λιανός τους κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση, η οποία προκαλεί σοκ και κλάματα στους παίκτες. Τι είναι όλο αυτό που κρύβεται πίσω από το μυστήριο τρέιλερ του Survivor; Πάμε ολοταχώς σε μια αλλαγή ομάδων, η οποία θα ανακατέψει την τράπουλα και θα αλλάξει τα πάντα στο παιχνίδι. Δεν θα υπάρχουν πλέον Διάσημοι και Μαχητές, αλλά κόκκινη και μπλε ομάδα, με τον Ατζούν να έχει σκεφτεί ήδη τις νέες συνθέσεις.

Ποια είναι, όμως, η κίνηση ματ που θα κάνει; Θα προσπαθήσει να δώσει και πάλι ενδιαφέρον στο ειδύλλιο ή στον τσακωμό μεταξύ Γιώργου Κατσαούνη και Μυριέλλας Κουρεντή, βάζοντας και τους δύο στην Κόκκινη ομάδα. Με αυτό τον τρόπο θέλει να κάνει τα -πεσμένα το τελευταίο διάστημα- νούμερα του ριάλιτι επιβίωσης να ανέβουν. Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες στα spoilers, οι δύο νέες ομάδες θα είναι οι εξής:

Κόκκινη ομάδα: Γιώργος Κατσαούνης, Μυριέλλα Κουρεντή, Στάθης Σχίζας, Ανδρέας Ματθαιακάκης, Τζο Μαριδάκη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Απόστολος Ρουβάς

Μπλε ομάδα: Σπύρος Μαρτίκας, Ευριδίκη Παπαδοπούλου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Αρης Σοϊλέδης, Τάκης Καραγκούνιας, Θωμαϊς Εμαννουηλίδου, Σοφιάνα Αβραμάκη, Γιώργος Ταλάντσεβ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.