Survivor: Για 8η φορά υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος

Metrosport Team20 Απριλίου 2021

Σημείο τριβής αποτέλεσε στο Survivor η νίκη των μπλε στο αγώνισμα της άρσης σακιών. Οι κόκκινοι προηγήθηκαν με 5-0 κατηγόρησαν τους αντιπάλους τους ότι πήραν τη νίκη με φοβερή ανατροπή με πλάγιο τρόπο, επειδή υπήρξαν παίκτες που αποφάσισαν να μην αγωνιστούν υπο το φόβο να τραυματιστούν και η αμφισβήτηση της νίκης ενόχλησε τους μπλε.

Το κριτήριο του κόσμου πρότεινε ο Αλέξης Παππάς στον Τζέιμς Καφετζή, ώστε να αποφασίσει για το ποιος θα μείνει στον Άγιο Δομίνικο, βγαίνοντας μαζί στον… τάκο. Ο ηθοποιός κάνει ότι μπορεί για να εξουδετερώσει τον Ροδίτη, ο οποίος φυσικά δεν έκανε πίσω και εξήγησε το λόγο που δέχθηκε την πρόταση. Βέβαια το σχέδιο του Αλέξη δεν σταματάει στον Τζέιμς.

Νικολέτα Μαυρίδη, Καρολίνα Καλύβα και Ελένη Χαμπέρη έκαναν τις ασκήσεις τους στην παραλία και παραλίγο να γίνει… ατύχημα. Την απρόσεχτη Καρολίνα φρόντισε να μαλώσει ο Ασημακόπουλος με τον δικό του τρόπο.

Το ζευγαράκι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη φρόντισαν να μας χαρίσουν ρομαντικές στιγμές με το ραντεβού στο ηλιοβασίλεμα που μπορεί να μην περιλάμβανε δείπνο, αλλά είχε δωράκι.

Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε στον Αλέξη Παππά ότι δεν επιτρέπεται από την παραγωγή να βγουν οι δύο τους υποψήφιοι. Ο Τζέιμς έδειξε να κάνει πίσω και δέχθηκε επίθεση από τον Σάκη, με το Νίκο να προτείνει να βγουν στον… τάκο Σάκης, Αλέξης, Τζέιμς και Νίκος. Πρόταση που έγινε αποδεκτή σε περίπτωση που οι δυο ομάδες κατακτήσουν από μια ασυλία.

Οι μπλε ήταν πιο γρήγοροι και πιο εύστοχοι με το ματς να πηγαίνει στο 9-6 και τον τελικό πόντο να τον δίνει πάλι ο Γιώργος Κόρομι στην ομάδα του κερδίζοντας στο νήμα τον φίλο του Ηλία Μπόγδανο.

Σε ότι αφορά το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας ο Σάκης Κατσούλης και ο Τριαντάφυλλος άντεξαν μέχρι το τέλος, με τον τραγουδιστή να χάνει την ισορροπία του και να κερδίζει ο Σάκης.

Πηγή: Protothema.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.